Krah braka jednog od najskladnijih slavnih parova? 

0
Radiosarajevo.ba
Krah braka jednog od najskladnijih slavnih parova? 

Iako slove za jedan od najskladnijih slavnih parova, izgleda da su Gisele Bundchen i Tom Brady odlučili okončati svoj brak.

Svjetski mediji nedavno su pisali da su se i kod njih pojavile nevolje u raju. Naime, navodno je Gisele napustila njihovu obiteljsku kuću u Tampi i otputovala u Kostariku nakon niza žestokih svađa.Čini se da je razlog Bradyjeva odluka da ipak nastavlja igrati za Nacionalnu ligu američkog nogometa premda je prethodno odlučio da će se umiroviti.

Najnovije informacije su da se Gisele još uvijek nije pomirila s Tomom Bradyjem, unatoč povratku na Floridu iz Kostarike, piše Story.hr.

Brigitte Macron sve oborila sa nogu modnom kombinacijom na otvaranju Olimpijade

Brigitte Macron sve oborila sa nogu modnom kombinacijom na otvaranju Olimpijade

Slavna manekenka otvorila dušu: Dotaknula sam dno, doktor me pitao želim li živjeti

Slavna manekenka otvorila dušu: Dotaknula sam dno, doktor me pitao želim li živjeti

Izvor nam je rekao: 'Gisele se nije vratila s Tomom. Vratila se na Floridu kako bi bila sa svojom djecom, ali nije bila u njihovoj kući u Tampi.'

'Tom se još uvijek nada da se mogu pomiriti. Gisele mu je već rekla da ga ostavlja i uvijek su se pomirili kad bi se ohladila.' Vjeruje se da će Gisele ostati živjeti u Miamiju.

Izvor je dodao da izvješća o tome da se trenutno razvode 'nisu istinita', iako drugi upućeni kažu da bi par mogao krenuti u tom smjeru.

Page Six je proše sedmice ekskluzivno otkrio da je 42-godišnji supermodel otišla u njihov dom u srednjoameričkoj državi nakon 'epske svađe' s profesionalnim nogometašem.

'Bilo je problema u braku zbog njegove odluke da se povuče. Gisele je oduvijek bila ta koja je bila s djecom', dodao je drugi insajder.

Brazilska manekenka vratila se na Floridu nekoliko dana kasnije i viđena je s njihovom djecom u vodenom parku u Miamiju. Bündchen i Brady, koji su se vjenčali 2009., imaju sina Benjamina, 12, i kćer Vivian, 9. Brady je također otac 15-godišnjeg sina Jacka, kojeg dijeli s bivšom Bridget Moynahan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije