Slavna manekenka otvorila dušu: Dotaknula sam dno, doktor me pitao želim li živjeti

1
Radiosarajevo.ba
Slavna manekenka otvorila dušu: Dotaknula sam dno, doktor me pitao želim li živjeti
Foto: Instagram / Gisele Bündchen i Leonardo DiCaprio

Supermodel Gisele Bundchen (41) progovorila je o početku karijere kada je imala problema s tjeskobom koja ju je uništila.

Svoju prvu reviju nosila je 1998. godine te je ubrzo postala jedna od najtraženijih manekenki, krasila je naslovnice brojnih modnih časopis, krasila plakate diljem svijeta i uživala u vezi s glumcem Leonardom DiCaprijom, no iako je izgledalo kako živi svoj san, stvarnost je bila drugačija.

"Izvana je izgledalo kao da sam imala sve što poželim sa samo 22 godine. S druge strane, osjećala sam se kao da sam dotaknula dno", započela je razgovor za britanski Vogue zgodna Gisele te otkrila kako se godinama borila s anksioznošću i napadima panike.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

"Dan sam započinjala s moka-kavom sa šlagom i tri cigarete, pila sam bocu vina svaku večer. Možete samo zamisliti što mi se događalo u glavi", rekla je manekenka te otkrila kako je pomoć pronašla u prirodnim dodacima koji su joj pomogli da tijelo izliječi samo sebe.

Bila je na strogoj dijeti te je iz svoje prehrane morala izbaciti šećer, kofein, alkohol, cigarete, mliječne proizvode i žitarice, a kazala je i kako je oporavak bio poprilično težak.

"Imala sam grozne migrene, sjećam se da me doktor u jednom trenutku upitao: ''želiš li živjeti?'', bilo je toliko jednostavno", dodala je Gisele koja je samo tri mjeseca nakon što je dotaknula dno postala najplaćenija i najtraženija manekenka 15 godina za redom, prenosi Večernji.

Podsjetimo, Gisele je u braku s jednim od najboljih igrača u povijesti NFL-a, Tomom Bradyjem (44). Upoznali su se 2007. godine na spoju na slijepo preko zajedničkih prijatelja, a vjenčali su se dvije godine kasnije u Santa Monici u Kaliforniji.

U decembru iste godine dobili su sina Benjamina, a tri godine kasnije kćer Vivian.

Na početku karijere lijepa Gisele bila je pet godina u vezi s holivudskim miljenikom Leonardom DiCaprijom, a navodno su prekinuli zato što on nije htio pred oltar. Nakon prekida glumac je nastavio osvajati manekenke, dok je Gisele pronašla sreću s Tomom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije