Slavna manekenka: Bojim se da sam zaražena koronavirusom, doktori mi se ne javljaju

Radiosarajevo.ba
Slavna manekenka: Bojim se da sam zaražena koronavirusom, doktori mi se ne javljaju
Foto: Instagram / Heidi Klum

Poznata manekenka Heidi Klum objavila je video na svom Instagram profilu u kojem je izrazila zabrinutost jer sumnja na to da se zarazila koronavirusom. Klum se razboljela na snimanju američke verzije Supertalenta, gdje je jedna od članica žirija.

Klum je otkrila da se zbog sumnje na virus željela testirati i da je i bezuspješno pokušala kontaktirati dva doktora. Javila se iz kreveta, a glas joj je zvučao promukao dok je pratiteljima objašnjavala zašto se neće pojaviti na snimanju sljedeće epizode Supertalenta. Rekla je i da je sve započelo osjećajem obične prehlade.

"Osjećala sam se kao da imam vrućicu, bilo mi je hladno i curio mi je nos. Ne osjećam se dobro i ostala sam kod kuće da ne zarazim druge ljude", priznala je manekenka.

SAD se nalazi u problemima zbog nestašice i smanjene mogućnosti testiranja na koronavirus. Predsjednik Donald Trump trebao bi se u petak sastati s glavnim direktorima laboratorijskih kompanija kako bi razgovarali o povećanju broja dostupnih testiranja na koronavirus.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije