Komšije na rubu ludila: Evo zašto su im George i Amal noćna mora

Radiosarajevo.ba
Komšije na rubu ludila: Evo zašto su im George i Amal noćna mora
Foto: EPA-EFE / Bračni par gradi novu kuću

Poznati bračni par, 59-godišnji glumac i George Clooney 42-godišnja pravnica Amal, česta su tema različitih glasina jer se ne mogu dogovoriti hoće li odrastanjem trogodišnjih blizanaca, Elle i Alexandera, svoj život nastaviti u Los Angelesu ili će se preseliti u Veliku Britaniju, što bi bilo ostvarenje snova ambiciozne Amal.

Čini se kako su supružnici ipak donijeli veliku odluku zbog čega su, kako pišu strani mediji, susjedima postali prava noćna mora.

Naime, komšije ne samo da se ne mogu prestati žaliti na Clooneyeve, već ih preklinju da prestanu sa radovima i bukom izazvanom renoviranjem i izgradnjom nove kuće.

Kako pišu strani mediji, u blizini trenutnog doma, svega nekoliko stotina metara dalje, uložili su nekoliko miliona u renoviranje kojim će, uz trenutnu luksuznu vilu, izgraditi još tri velika objekta.

Prema pisanju medija, komšije muku muče pored toliko "bučnih" građevinaca, a nedavno je otkriveno kako će projekt trajati čak više od pola godine, što ih je dodatno razljutilo:

Neke komšije su poprilično besni zbog buke. Previše kamiona kreće da se čuje već od ranog jutra", otkrio je izvor.

Vozači kamiona smeste svoja vozila tačno ispred naših dvorišta pa ponekad ne možemo izaći autima - požalio se izvor:

Jedva čekamo da sve završi, što i neće biti tako brzo", dodao je žaleći se.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije