Za samo 17 KM: Osvojite ručak sa Amal i George Clooneyom u njihovoj vili u Italiji

Radiosarajevo.ba
Za samo 17 KM: Osvojite ručak sa Amal i George Clooneyom u njihovoj vili u Italiji
Foto: Twitter / George Clooney

Najveći fanoviobračnog para Clooney u nevjerici su dočekali vijest da i oni mogu iskušati svoju sreću i možda osvojiti ono o čemu sanjaju - da upoznaju slavnog holivudskog glumca i njegovu prelijepu suprugu, veliku humanitarku, i da s njima provedu dan u njihovoj vili na jezeru Como.

Naime, ako uplatite samo 17 KM imate velike šanse da upravo vas izvuku i da budete sretnik koji će, sa svojom pratnjom, uživati na ručku u vili Oleandri, izgrađenoj u 18. stoljeću na italijanskom jezeru Como.

Naravno, riječ je o luksuznoj vili u vlasništvu Amal i Georgea Clooneyja, a upravo oni će biti domaćini te večere.

Veliki holivudski glumac George Clooney odlučio je putem platforme Omaze, ponuditi druženje s njim i njegovom 41-godišnjom suprugom Amal, a sve kako bi se prikupilo još više novca za njihovo dobrotvorno udruženje - Clooney Foundation for Justice.

Snimljeni video, koji je objavljen i na YouTubeu, oduševio je javnost, jer se u njemu, tokom 2 minute i 25 sekundi, slavni holivudski glumac dobro zabavlja na račun svoje, ali i popularnosti lijepe Amal Clooney.

"Pozdrav, ja sam suprug Amal Clooney, George, i voljeli bi vas pozvati da nam se pridružite na jezeru Como. Dobro ste čuli. Kako bi prikupili novac za Clooney Foundation for Justice, pozivamo vas da upravo vi budete gost na ručku s Amal, svjetski poznatom odvjetnicom za ljudska prava, profesoricom na pravu i vodeći mislilac u konceptu pravde u svijetu. I sa mnom, glumcem... Zamislite sljedeće: vi i Amal, čaša vina u ruci, raspravljate od aktualnim događanjima dok vam njen suprug... u tišini poslužuje ručak", govori Clooney u videu.

Fanovima je ostavljeno na izbor koji će iznos uplatiti, a s većim iznosom povećava im se i šansa za osvajanje ručka s omiljenim glumcem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije