Ko je suprug Doris Pinčić? Evo priče o njemu

1
Radiosarajevo.ba
Ko je suprug Doris Pinčić? Evo priče o njemu
Foto: Screenshot/Instagram / Doris Pinčić sa suprugom

Doris Pinčić Guberović se vratila na male ekrane nakon osam mjeseci, tokom kojih je bila odsutna zbog rođenja trećeg djeteta, kćerkice Divne, koju je dobila u braku sa suprugom Davorom Guberovićem.

Dorisin suprug Davor izuzetno malo se eksponira, stoga se svi pitaju: ko je on i čime se zapravo bavi?

Ko je samozatajni suprug Doris Pinčić?

Davor (46), kao i sama Doris, iza sebe ima brak koji je okončao skoro u isto vrijeme kad i popularna voditeljica. Razveo se  2020 godine i iz prvog braka ima dva sina. Veliki je zaljubljenik u motore i planinarenje. Nije medijska osoba kao njegova supruga, stoga je istaknuo da se ne voli eksponirati.

Pariz 2024 | Mesud Pezer i Larisa Cerić nosili zastavu Bosne i Hercegovine na otvaranju Olimpijade

Pariz 2024 | Mesud Pezer i Larisa Cerić nosili zastavu Bosne i Hercegovine na otvaranju Olimpijade

Osnovnu i srednju školu je završio u Daruvaru, a zbog fakulteta se morao preseliti u Zagreb. Po struci je menadžer u jednom lancu.

Krajem augusta 2021. godine se popeo na Triglav, planinski vrh u Sloveniji, a jednom je istaknuo da se popeo i na Kilimanjaro:

"Odluka je pala spontano, umjesto motorom po sjeveru Afrike (putovanje koje sam planirao s ekipom Slovenaca za maja) odlučio sam se za penjanje na naviši vrh Afrike, Kilimanjaro  s vrhom Uhru Peak koji se nalazi na 5895 metara nadmorske visine".

Kada se Doris Pinčić vraća na male ekrane? Brojnim fanovima mnogo nedostaje

Kada se Doris Pinčić vraća na male ekrane? Brojnim fanovima mnogo nedostaje

Tako je Guberović svojedobno na svom blogu i pisao o njihovoj desetodnevnoj avanturi penjanja na Kilimandžaro.

"Sretni smo, Afrika ostaje iza nas, simptomi visinske bolesti se povlače, ali naše uspomene na ovu prekrasnu ekspediciju ostaju zauvijek", napisao je tada 48-godišnjak.

Ljubav prema motorima i planinarenju je prenio i na suprugu, koja ga vjerno prati na svim putovanjima.

Sretan par

Sudbonosno "DA" su izrekli na intimnoj ceremoniji, u novembru 2022. godine u Područnom uredu gradske uprave Susedgrad u Zagrebu.

"Skrivali su se i brzo utrčali u matični ured", rekla je čitateljica za 24sata te dodala: "Izgledali su sretno, Doris je bila sva u bijelom i rozim štiklama, nosila je buket. Poveli su djecu, a s njima je bio i pas'.

Kruna njihove ljubavi je kćerkica Divna koju su dobili početkom septembra prošle godine, na svijet ju je donijela u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici. Doris je otkrila da je malena rođena 5. septembra, dan prije Dorisinog rođendana.

Iz prvog braka Doris ima dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu, koje je dobila s glazbenikom Borisom Rogoznicom

Doris je naglasila da je sretno zaljubljena, i da priroda posla njenog muža ne zahtjeva medijsku pozornost, za razliku od njenoga, prenosi SD.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije