Bivši muž Doris Pinčić otkrio šta radi na Tajlandu: ‘Molila me da je odvedem...‘

1
Radiosarajevo.ba
Bivši muž Doris Pinčić otkrio šta radi na Tajlandu: ‘Molila me da je odvedem...‘
Foto: Screenshot/Instagram / Boris Rogoznica

Usprkos tome što su Prijatelji životinja osudili njegovo jahanje slona i potezanje za surlu, Boris Rogoznica nesmetano uživa na svom odmoru na Tajlandu, a sada je odlučio podsjetiti svoje pratitelje na poznati film iz devedesetih.

Usporedio je svoju fotografiju s onom iz filma The Beach, koji je sniman na Tajlandu, a u kojem je glumio Leonardo DiCaprio.

U sklopu svog putovanja na egzotično tajlandsko otočje, Rogoznica je posjetio popularnu turističku atrakciju za obožavatelje spomenutog filma, hotel pod nazivom The Memory at On On Hotel, u kojem se odvija dio radnje.

Feđa Dudić: Poštujem Srbiju od početka angažmana u zemlji. Ne želim da od ovog nastane rijaliti

Feđa Dudić: Poštujem Srbiju od početka angažmana u zemlji. Ne želim da od ovog nastane rijaliti

Bivši suprug voditeljice i glumice Doris Pinčić trenutno uživa na otoku Koh Phangan u društvu misteriozne žene koja je zaintrigirala brojne njegove pratitelje i medije, a podijelio je i nekoliko fotografija sa zanosnom plavušom na plaži, piše Jutarnji.

Rogoznica se zabavlja ispijajući koktele i opuštajući se na predivnim pješčanim plažama, no posjetio je i brojne znamenitosti te proslavio rođendan.

"Maya Bay, mjesto gdje me duša molila da je odvedem. Danas sam joj ispunio tu želju", napisao je Boris u posljednjoj objavi.

"Ako postoji raj na zemlji, onda je to to... Umro sam, nema drugog objašnjenja", napisao je Rogoznica uz fotografju plavog mora, čistog neba i predivne plaže.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije