Kada se Doris Pinčić vraća na male ekrane? Brojnim fanovima mnogo nedostaje

0
Radiosarajevo.ba
Kada se Doris Pinčić vraća na male ekrane? Brojnim fanovima mnogo nedostaje
/ Doris Pinčić/ RTL Televizija

Doris Pinčić Guberović je prije šest mjeseci rodila svoje treće dijete, kćerkicu Divnu, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan. Na porodiljni dopust je otišla prije otprilike sedam mjeseci.
 
Doris sada uživa u majčinskim brigama, a kada pronađe malo vremena za sebe, često planinari u šumi i kuha. Brojni obožavatelji na Instagramu joj često pišu koliko im nedostaje na ekranu.

"Doris, fališ nam na ekranu", "Nedostaje nam taj tvoj lijepi osmijeh", "Nigdje Dode ljepotice moje", nizali su se komentari na jednoj objavi.

Upravo zbog toga portal Story je pitao televiziju HRT kada je možemo ponovo očekivati na malim ekranima, a ovo je odgovor koji smo dobili: "Doris Pinčić je na porodiljnom dopustu, te ćemo o njenom povratku pravodobno izvijestiti javnost".

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

Podsjetimo, za svojeg sadašnjeg supruga Davora Guberovića, koji iz prošlog braka ima dva sina, udala se u novembru 2022. godine.

Vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. Za njihovu vezu doznalo se u martu 2022. kada je par zajedno osvojio najviši vrh Afrike, Kilimandžaro. Ranije je bila u braku s pjevačem Borisom Rogoznicom s kojim je dobila Donata i Gitu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije