Doris Pinčić oduševila svoje fanove: 'Fališ nam, krasna si'

0
Radiosarajevo.ba
Doris Pinčić oduševila svoje fanove: 'Fališ nam, krasna si'
Foto: Društvene mreže / Doris Pinčić

Pa nismo te vidjeli sto godina, blistaš kao uvijek, pišu pratitelji na Instagramu Doris Pinčić Guberović (35) koja je podijelila nedavno novu fotografiju.

Poznata voditeljica, koja je prije nekoliko mjeseci rodila kćer, za ovu priliku odabrala je crno bijelu haljinu i hit hula hopke s tačkicama, a kosu je lagano uvila.

Gledatelji koji su je jutrima pratili u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' poručili su joj kako im nedostaje.

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

"Čekamo te na ekranima draga Doris", napisao je jedan pratitelj, a drugi dodao:

"Fališ nam, krasna si", piše portal 24sata

Inače, Doris je nedavno rodila malenu Divnu, a to je prvo zajedničko dijete nje i supruga Davora Guberovića. Iz prvog braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu.

U novembru prošle godine udala za menadžera Guberovića kod matičara u Zagrebu. O njihovoj se vezi počelo šuškati početkom prošle godine, kada su se zajedno uspeli na Kilimanjaro.

Bila je vrlo tajanstvena oko trudnoće i poroda, a prvi je put trudnički trbuščić pokazala u emisiji 'Dobro Jutro, Hrvatska'. Kasnije je priznala javno kako su svi sretni zbog prinove.

"Tačno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira porodica, velika i mala, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", rekla je Doris ranije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije