Doris Pinčić Guberović napokon otkrila ime svoje kćerke

0
Radiosarajevo.ba
Doris Pinčić Guberović napokon otkrila ime svoje kćerke
Foto: Instagram / Doris Pinčić

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović nedavno je rodila svoje treće dijete, a sada je otkriveno koje su ime ona i suprug Davor dali malenoj djevojčici.

Nakon višemjesečne pauze od javnih pojavljivanja i značajnog smanjenja aktivnosti na društvenim mrežama, nedavno se Doris Pinčić Guberović pojavila na jednom događaju. Poznata voditeljica emisije Dobro jutro, Hrvatska i glumica preuzela je ulogu moderatorice na panelu o zdravlju kože.

Doris veoma privatno čuva svoj život i rijetko dijeli detalje javnosti. Kćerkicu je donijela na svijet 5. septembra, ali do sada nije otkrila mnogo o svom majčinstvu, uključujući ime svoje male nasljednice.

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

Nedavno se pojavila informacija da su Doris i suprug Davor Guberović nazvali svoju djevojčicu Divna. Iako nisu dijelili slike svoje kćerkice na društvenim mrežama, izgleda da će i dalje održavati privatnost svog porodičnog života.

Doris Pinčić Guberović ima sina Donata i kćerku Gitu iz prvog braka, a njih dvoje sigurno su bili sretni zbog dolaska nove sestre. U novembru prošle godine, Doris se udala za 46-godišnjeg menadžera na ceremoniji kod matičara u Zagrebu. Njih je spojila ljubav prema planinarenju, a o njihovoj vezi se počelo pričati u februaru 2022. godine kada su zajedno osvojili Kilimanjaro.

Doris Pinčić prvi put u javnosti nakon rođenja djeteta: Fanovi primijetili nešto posebno

Doris Pinčić prvi put u javnosti nakon rođenja djeteta: Fanovi primijetili nešto posebno

U istom mjesecu, Doris je domaćim medijima potvrdila da je trudna. Prije tri mjeseca, glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović rodila je svoje treće dijete, kćerkicu, samo dan nakon proslave svog 35. rođendana, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije