Doris Pinčić progovorila o svojoj velikoj strasti, otkrila je i šta joj nedostaje

0
Radiosarajevo.ba
Doris Pinčić progovorila o svojoj velikoj strasti, otkrila je i šta joj nedostaje
/ Doris Pinčić/ RTL Televizija

Ove srijede na HRT-u je emitirana prva epizoda dokumentarnog serijala 'Planine' u kojoj se domaće zvijezde penju na planinske vrhove u potrazi za avanturom i adrenalinom.

Među njima je bila i Doris Pinčić Guberović koja se penjala na Velebit.

"Penjem se na brdo i često je teško, nije lako. I baš to teško podsjeća na život. Ništa nam ne fali, a zapravo nemamo ništa. Ali, bit će super, znam to, na planini ne može nego biti super. Ideš gore, htio bi odustati, ali kad uspiješ, kad dođeš do vrha, shvatiš da je to cijeli život u malom. To je za mene planina, i zato joj se vraćam uvijek i iznova", rekla je u emisiji Doris.

Španski savez kaznio Atletico Madrid zbog istupa navijača sa 20.000 eura!

Španski savez kaznio Atletico Madrid zbog istupa navijača sa 20.000 eura!

Iako obožava planinariti, Doris je priznala da su joj nedostajala djeca. Inače, Doris je prije tačno mjesec dana rodila svoje treće dijete, kćerkicu, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan. Na porodiljni dopust je otišla prije dva mjeseca.

Podsjećamo, Doris se u novembru prošle godine udala za menadžera Davora Guberovića (46) kod matičara u Zagrebu. Spojila ih je ljubav upravo prema planinarenju, a o njihovoj vezi počelo se pričati u februaru 2022., kada su se skupa uspeli na Kilimanjaro.

Doris iz braka s muzičarom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćerku Gitu, a Davor iz bivšeg braka ima dva sina, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije