Kako je Doris Pinčić izgubila višak kila nakon trudnoće? Otkrila je svoj recept

0
Radiosarajevo.ba
Kako je Doris Pinčić izgubila višak kila nakon trudnoće? Otkrila je svoj recept
Foto: Instagram / Doris Pinčić

"Po šumi širom, bez staze, puta... Ježurka Ježić povazdan luta", napisala je voditeljica Doris Pinčić Guberović (35), koja je dan odlučila provesti u prirodi.

Šetala je po šumi i uživala u čistom zraku. Čini se kako je upravo šetnja zaslužna za njezinu vitku liniju i nakon porođaja. Nisu potrebni posebni rekviziti - samo udobna odjeća i obuća te dobra volja.

"Ko još legendarnu Ježurku zna napamet i danas?", upitala je pratitelje i dobila hrpu komentara. Iako su je pitali mnogi o kojoj je stazi riječ, ostala je tajnovita po tom pitanju. Pratitelji su joj već u nekoliko navarat pisali kako izgleda fantastično te da je brzo istopila višak kilograma koje je dobila u trudnoći.
 
Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' je na porodiljnom dopustu više od osam mjeseci, a gledateljima toliko nedostaje, da stalno po društvenim mrežama ispituju kad će se vratiti.

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Doris uživa u majčinstvu, u septembru je rodila treće dijete, djevojčicu koja se zove Divna, kako je Story ekskluzivno objavio. To je prvo dijete koje je dobila s Davorom Guberovićem, a iz prošlog braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu. I Davor iz prošlog braka ima dvoje djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije