Kim šokirala fanove: Teška srca donijeli smo odluku...

1
Radiosarajevo.ba
Kim šokirala fanove: Teška srca donijeli smo odluku...
Foto: EPA-EFE / Prestaju sa snimanjem šoua

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) iznenadila je fanove posljednjom objavom na društvenim mrežama. Objavila je kako je došao kraj reality showu 'Keeping Up with the Kardashians' nakon 14 godina snimanja.

"Dragi fanovi. Teška srca donijeli smo odluku kao obitelj da je vrijeme da se pozdravimo s 'Keeping Up with the Kardashians'. Nakon 14 godina, 20 sezona, stotine epizoda i brojnih spin-off emisija, neizmjerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali ovih godina - kroz dobra vremena, loša vremena, sreću, suze te brojne veze i djecu. Zauvijek ćemo čuvati prekrasne uspomene i ljude koje smo upoznali putem", oglasila se Kardashianka.

Kim je najavila kako će se posljednja sezona emitirati početkom 2021. godine. Također, zahvalila se svima koji su bili dio realityja, barem na kratko.

"Hvala tisućama pojedinaca i ljudi koji su bili dio ovog iskustva i, što je najvažnije, posebna zahvala Ryanu Seacrestu koji je vjerovao u nas, E! što nam je bio partner i našem produkcijskom timu Bunim/Murray koji su proveli nebrojene sate dokumentirajući naš život - zahvalila se Kim, prenosi 24sata.hr. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije