Imaju još jednog "asa u rukavu": Kardashiani smislili novi način da šokiraju fanove

Radiosarajevo.ba
Imaju još jednog "asa u rukavu": Kardashiani smislili novi način da šokiraju fanove
Foto: Daily Mail / Porodica opet iznenadila fanove

I taman kada gledatelji pomisle kako ih porodica Kardashian-Jenner ne može više iznenaditi sa svojim ponašanjem, najpoznatija mama na svijetu, Kris Jenner smisli novi način s kojim šokira milione fanova širom svijeta.

Sjećate se amaterskog modela i kralja photoshopa Kirbyja Jennera? Prije nekoliko godina javnosti se predstavio kao brat blizanac manekenke Kendall Jenner (24), a sada je dobio priliku učestvovati u novom reality showu, piše 24sata.hr.  

Riječ je o prvoj sezoni 'Kirby show' koja uključuje osam epizoda. Prva epizoda izlazi 30. maja, a realityju će se priključiti i Kourtney, Kim, Khloé, Kendall i Kylie. U intervjuu za CNN otkrio je kako je bilo surađivati s Kris. 

"Ona je fantastična majka. Sretan sam što je dio mog života. Ona nije samo porodice, Kris je jedna od najboljih producentica na svijetu - rekao je Kirby i dodao kako mu je 'majka' režirala cijeli život, od prehrane pa do krpica koje će nositi ispred kamera.

tkrio je i kako je tijekom karantina bio u kući Kylie Jenner, ali i da mu omiljena sestra nije Kendall već Kim. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije