Keanuu Reevesu odgođen let, putnike oduševio gestom i svojim ponašanjem

Radiosarajevo.ba
Keanuu Reevesu odgođen let, putnike oduševio gestom i svojim ponašanjem
Foto: EPA-EFE / Keanu Reeves

Nakon  što je glumcu Keanuu Reevesu odgođen let, bio je primoran voziti se autobusom, no to mu nije teško palo, a svojim dobrim raspoloženjem i opuštenošću oduševio je obožavatelje koji su se vozili s njim.

Mnogi su iskoristili trenutak kako bi se fotografirali s poznatom zvijezdom, a taj trenutak podijelili su na društvenim mrežama. 

Avion kojim je Reeves putovao iz San Francisca u Los Angeles zbog određenih problema morao je sletjeti u Bakersfieldu, gdje je putnike dočekao autobus. Kada su se putnici i glumac ukrcavali, 54-godišnjak nije mogao ostati miran pa se šalio s ostalima i čitao im nepoznate i zanimljive činjenice o mjestu u kojem su nenadano završili.

Svojim ponašanjem i simpatičnom gestom oduševio je obožavatelje.

"Druge poznate zvijezde sigurno bi tražile posebne uvjete, ali vidi se da Keanu nije jedan od njih. Oduvijek je bio, a i ostao drugačiji od ostalih", jedan je od komentara korisnika društvenih mreža na kojima su se zapisi ovog događaja ubrzo proširili i postali hit.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije