Kate Middleton kontra pravila porodice: Gesta prema princu Harryju bi mogla izazvati reakcije

0
Radiosarajevo.ba
Kate Middleton kontra pravila porodice: Gesta prema princu Harryju bi mogla izazvati reakcije
Foto: Twitter / Kraljevska porodica

Kate Middleton i princ Harry oduvijek su bili bliski, sve dok Harry nije odlučio promijeniti ploču i 'zaratiti' s porodicom. Iako je o njoj napisao grozne stvari, Kate je spremna primiti Harryja natrag u porodicu.

Iako se činilo da nema šanse da se zaraćena braća William i Harry ikad pomire, stvari se polako mijenjaju. Princ Harry sve je češće u zemlji iz koje je pobjegao kako bi zaštitio svoju porodicu, a poznato je i da mašta o povratku. Ruku pomirenja već mu je pružio kralj Charles, a čini se da je i ostatak porodice sve bliže istoj odluci.

Na njegov 40. rođendan na društvenim mrežama kraljevske porodice osvanula je čestitka, iako se Harryjev rođendan posljednjih godina ignorirao.

Frenkie i Krešo Bengalka snimili pjesmu o Palestini: "Nakon Bosne smo rekli nikad više"

Frenkie i Krešo Bengalka snimili pjesmu o Palestini: "Nakon Bosne smo rekli nikad više"

Iza svega navodno stoji Kate Middleton koja je mjesece posvećene liječenju iskoristila i za promišljanje o odnosima, a tako i o odnosu s princem Harryjem.

"U filmu koji je snimila o kraju svoje kemoterapije, govori kako joj je rak dao novu perspektivu. Ono što joj je sada očito važnije je porodici, voljeti i biti voljena. Možda je uvjerila Williama da je život prekratak za ljutnju", komentirala je ranije jedna stručnjakinja za odnose u kraljevskoj porodici.

Princ George odvažan od malih nogu: Uvažit će pravilo koje njegov otac nije pratio

Princ George odvažan od malih nogu: Uvažit će pravilo koje njegov otac nije pratio

Osim objave na društvenim mrežama, strani mediji izvještavaju da je objava na društvenim mrežama bila popraćena i vrlo posebnim rođendanskim pozivom.

Kate Middleton spremna oprostiti princu Harryju

Navodno je Kate povukla prvi potez, skupila hrabrost i nazvala Harryja, ali i poslala mu pažljiv rođendanski poklon. Kako tvrdi izvor, taj je potez Harryju značio 'cijeli svijet'.

Omiljena princeza Britanaca poznata je kao vrlo srdačna i topla osoba, a u njoj je i želja da vrati mir i oprost među braću prije negoli bude prekasno. Uz to, izvor je otkrio da Kate vodi i razgovore s Williamom kako bi mu objasnila da ovo nije vrijeme za ljutnju te da trebaju pokazati svijetu da su ljubav i porodicu u središtu vrijednosti koje njeguju.

Kate i Harry oduvijek su bili bliski

Isto tako, Kate je oduvijek bila bliska s mlađim bratom svog supruga. Nekoć su puno češće i provodili vrijeme zajedno, a u svim pojavljivanjima činilo se kao da se sjajno slažu te dijele isti smisao za humor, piše tportal.

Kako tvrdi izvor, Kate je uvijek bila slaba na Harryja, unatoč bolnim stvarima koje je govorio i radio. Upravo zato je spremna oprostiti i raditi na Williamu da je vrijeme za pomirenje: "Ona ne misli da je u redu jednostavno odustati od Harryja. Zabrinuta je za njega jer vidi sve znakove njegove čežnje za domom i koliko je ranjiv. Ona vjeruje da je porodica porodica, bez obzira što se dogodi."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije