Kakva promjena: Slavni glumac smršao 80 kilograma i izgleda fantastično

Radiosarajevo.ba
Kakva promjena: Slavni glumac smršao 80 kilograma i izgleda fantastično
Foto: IMDb / Ethan Suplee

Američki glumac svoju je karijeru započeo u seriji Dječak upoznaje svijet, nakon čega smo ga gledali i u filmovi American History X, Remember the Titan, John Q, a većina ga pamti iz popularne humoristične serije My Name is Earl.

Ethan Suplee je bio prepoznatljiv lik po svojoj prekomjernoj kilaži zahvaljujući kojoj je dobivao uloge dobrih likova, ponekad pomalo zbunjenih, ali i uloge zlikovca.

No danas taj 43-godišnji glumac izgleda posve drugačije i na prvi ga je pogled zaista teško prepoznati.

Izgubio je više od 80 kilograma, okrenuo se zdravoj prehrani i vježbanju u teretani, a pokrenuo je i vlastiti podcast o novom načinu svog života.

Na Instagramu dijeli fotografije svog novog imidža i fotografije iz teretane, među kojima se zna naći i poneka stara iz vremena kada je težio gotovo 200 kilograma, te time iznenaditi obožavatelje.

Danas se u medijima nalazi zahvaljujući upravo nevjerojatnoj transformaciji. Iako se nadao kako će s vremenom dobiti više ponuda za nove uloge, to se nije dogodilo, a neki su mu redatelji čak i otkazali ugovore jer je navodno bio premršav.

Nadajmo se da će se to uskoro promijeniti i da ćemo brzo uživati u njegovu prepoznatljivom humoru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

“Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.” -Samuel Beckett Sincerely,

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije