Kako je Meghan Markle i Chrissy Teigen spojila tuga

0
Radiosarajevo.ba
Kako je Meghan Markle i Chrissy Teigen spojila tuga
FOTO: EPA / Postale prijateljice

Nekadašnja glumica i članica kraljevske porodice Meghan Markle je u bivšoj manekenki Chrissy Teigen pronašla prijateljicu i utjehu. Nažalost, spojila ih je tragedija, obje su pretrpjele spontani pobačaj unazad godinu dana.

Upravo je o tome prvi put sada progovorila Chrissy koja je prošle godine u oktobru izgubila sina Jacka. Kako je otkrila tokom pojavljivanja u emisiji Watch What Happens Live!, Meghan ju je kontaktirala čim je saznala tužnu vijest.

Kako je ispričala, razgovarale su u nekoliko navrata, a onda se otvorila kada je Chrissy izgubila bebu, koja bi bila treće dijete sa suprugom Johnom Legendom, piše Story.hr.

“Jako je ljubazna prema meni otkako smo se povezale. Pisala mi je o bebi, gubitku. Stvarno je jako divna i draga, baš onakva kakvu je mnogi opisuju”, nije štedjela na komplimentima.

Meghan je podijelila vlastito iskustvo s gubitkom bebe prošlog ljeta, otkrivajući kako je pretrpjela pobačaj nedugo nakon preseljenja u Kaliforniju sa suprugom, princom Harryjem i njihovim sinom Archiejem.

U razgovoru s Andyjem Cohenom, Chrissy je također istaknula kako joj je žao što Meghan prolazi takvo nasilje i napade tabloida otkako je stigla u kraljevsku porodicu.

S obzirom da je Meghan izgubila drugo dijete spontanim pobačajem u julu prošle godine, i da je sada ponovno trudna, supruga pjevača John Legenda koja je prošle godine i sama izgubila treće dijete spontanim pobačajem, zabrinula se za Meghan jer se boji da oni koji je progone neće stati dok i ovo dijete ne izgubi na isti način.

“Ovi ljudi neće prestati dok ona ne doživi spontani. Prestanite”, napisala je Chrissy na svom Twitter profilu.

Podsjetimo, ovo je drugi put da je Chrissy stala u obranu vojvotkinje od Sussexa. Prvi put je to učinila u novembru prošle godine, nedugo nakon što su ona i suprug izgubili sina zbog spontanog pobačaja. Tad je branila Meghanin tekst u New York Timesu u kojem je vojvotkinja opisala svoj spontani pobačaj za koji javnost dotad nije znala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije