Manekenka Chrissy Teigen hitno hospitalizirana u petom mjesecu trudnoće

Radiosarajevo.ba
Manekenka Chrissy Teigen hitno hospitalizirana u petom mjesecu trudnoće
Foto: Instagram / Chrissy Teigen

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice Chrissy Teigen u petom mjesecu trudnoće hitno je prevezena u bolnicu uslijed obilnog krvarenja posteljice, piše Entertainment Tonight. 

Zgodna 34-godišnja televizijska zvijezda sredinom augusta objavila je da čeka treće dijete sa suprugom i muzičarem Johnom Legendom, a već je ranije progovorila o komplikacijama na koje je naišla unazad nekoliko mjeseci.

U nedjelju navečer Chrissy se obratila javnosti putem videozapisa na Instagram Storyju, otkrivši kako je cijeli dan i noć provela u bolničkoj postelji.

Chrissy Teigen - undefinedInstagram Story: Chrissy Teigen

Prije nego li je hospitalizirana, slavna ljepotica sedmicama je ležala u krevetu i čuvala trudnoću, no čini se kako se cijela situacija sada dodatno zakomplicirala. 

"Čudno je zato što se osjećam dobro. Obično sam veoma sretna trudnica, uvijek dobro raspoložena. Sretnija sam nego kad nisam bila trudna. Zbog toga mi je teško prihvatiti da se ovo događa", poručila je manekenka, dodavši kako je s bebom, na svu sreću, i dalje sve u redu.

"Beba je zdrava i velika. Mnogo se kreće. Jedva čekam upoznati svog sinčića. On je najjači mali frajer u kućici koja se raspada", kazala je Chrissy, pritom misleći na vlastitu maternicu.

Supruga nagrađivanog pjevača Johna Legenda naglasila je da su pred njom ključne sedmice u kojima mora strogo mirovati ne bi li zaštitila i sebe i bebu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije