Najtraženiji model Chrissy Teigen zabranila fotografiranje svojih stopala

Radiosarajevo.ba
Najtraženiji model Chrissy Teigen zabranila fotografiranje svojih stopala
Foto: Instagram / Chrissy Teigen

Chrissy Teigen je jedan od najtraženijih modela na svijetu, a publika je voli jer se više od svih bori za istinu, prirodnost, prihvatanje nepravilnosti i razotkrivanje maski koje vladaju širom Hollywooda kada je riječ o savršenoj ljepoti.

Ipak, bez obzira koliko se zalaže za žensku nesavršenost, i ona poput većine ima svoje nesigurnosti i neke dijelove tijela prosto ne voli. Naime, kako prenosi Cosmopolitan, Crissy prezire svoja stopala, što je i sama potvrdila pred kamerama.

Naime, Chrissy se u showu slavne Ellen DeGeneres našalila kako misli da ima “životinjska” stopala koja su stvorena za penjanje po drveću. Dodala je i kako je u svakom njenom poslovnom ugovoru naznačeno da odbija fotografirati ili snimati stopala, a ukoliko je to neophodno, moraju se retuširati.

Tako je i sa svim profesionalnim fotografijama sa različitih događaja, pa je veoma teško vidjeti kako zaista izgledaju njena stopala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije