Ronaldo i vjerenica u krevetu: "Georgina, gdje si to stavila ruku?"

Radiosarajevo.ba
Ronaldo i vjerenica u krevetu: "Georgina, gdje si to stavila ruku?"
Instagram / Georgina i Ronaldo
Čini se da je Cristiano Ronaldo skandal sa silovanjem ostavio iza sebe, iako jedva da je prošlo mjesec dana od čitave fame - on maksimalno uživa sa vjerenicom Georginom i sve češće se pojavljuju zajedno u javnosti.

Nedavno su slavni Portugalac i lijepa Georgina viđeni na romantičnoj večeri u Londonu, a sam je i Ronaldo na svom Instagram profilu nedavno objavio fotografiju sa svojom vjerenicom na kojoj vidimo kako zagrljeni leže u avionu.

"Trenuci", napisao je Ronaldo uz emotikon srca, no previdio je diskutabilnu Georgininu pozu, ali i to gdje joj je ruka završila...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

No, zato je njegovih 146 miliona pratilaca to i te kako dobro primjetilo, i nastao je neviđeni haos u komentarima.

Naime, atraktivna brineta je desnu ruku položila na Ronaldovo međunožje, bar tako na fotografiji djeluje, a to je izazvalo pravu buru na Instagramu.

"Pazi gdje joj je ruka...", "Vidite li njenu ruku?", "Za što ga ona to drži?", "Georgina, gdje si to stavila ruku", bile su samo neke od opaski.

Podsjetimo, strani mediji objavili su nedavno da se par konačno vjerio, te da ih uskoro čeka vjenčanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije