Kakav preokret: Severina objavom fotografije stavila tačku na glasine

Radiosarajevo.ba
Kakav preokret: Severina objavom fotografije stavila tačku na glasine
Instagram / Igor Kojić i Severina

Suprug popularne hrvatske pjevačice Severine, Igor Kojić, danas slavi 33. rođendan. 

"Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina na svom Instagramu.

Objavila je i zajedničku fotografiju s Igorom, a njena objava je u kratkom roku prikupila gotovo 20.000 lajkova i stotine komentara. 

"To Seve, nek' crknu dušmani. Vjeruj u ljubav", bio je jedan od  komentara. 

Naime, Severinina fotografija s Kojićem mnoge je iznenadila s obzirom na to da je pjevačica zadnju zajedničku fotografiju objavila još u aprilu, a mediji u regionu uveliko špekuliraju o njihovom razvodu.

Pratitelji su primjetili i javnu nesuglasicu na Instagramu kada su nakratko prestali pratiti jedno drugo na toj društvenoj mreži kada je Severina optužila roditelje svog supruga da se petljaju u njen brak.

No, kako Jutarnji list piše, iz bliskih izvora saznaju da u takvim napisima nema istine. Par je u dobrim odnosima, samo trenutno žive razdvojeno.

Otkako se vratila iz Beograda gdje je provela karantin, Severina često boravi u Splitu, a trenutno je u Zagrebu, dok bi uskoro trebala otputovati na ljetovanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije