Severina opet u centru pažnje: Zdravo i gotovo

Radiosarajevo.ba
Severina opet u centru pažnje: Zdravo i gotovo
Instagram / Severina

Nakon što je objavila fotografiju s Ivom Radić, hrvatska pjevačica Severina je pozirala s poznatom splitskom fotografkinjom Sonjom Dvornik te objavila zanimljivu poruku. 

"'Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo. Pa ja kažem zdravo i gotovo.' (M. Antić)... Kaže Sonja Dvornik ova je za nas. Obožajen... Šta bi ona rekla", napisala je pjevačica uz selfi na kojem pozira u bijeloj haljini s tačkastim dezenom i bijelim naočarima za sunčanje. 

"Mudar komentar", "Imam obraz, ne daj sine obraz, spontano je rekla moja mama", "Da, ko razumije, razumjet će", "Wow, odličan citat", komentarisali su Severinin fanovi kojima je za oko posebno zapao opis fotografije.

Inače, Severina već dugo nije viđena sa suprugom Igorom Kojićem, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama on se većinu vremena nalazi u Srbiji dok je ona u Hrvatskoj. Igor nije viđen ni na njenom nedavnom koncertu u Splitu, a članovi njegove porodice otpratili su pjevačicu na Instagramu.

Mediji već neko vrijeme šuškaju o problemima u braku, ali, piše Index, oni i dalje na društvenim mrežama međusobno prate samo jedno drugo. Posljednje zajedničke fotografije objavio je Igor na svom profilu početkom juna. 

"Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je tada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije