Kylie Jenner ponovo trudna? Fanovi primijetili jedan detalj

1
Radiosarajevo.ba
Kylie Jenner ponovo trudna? Fanovi primijetili jedan detalj
Foto: Instagram / Kylie Jenner i Stormi Webster

Kylie Jenner i Timothee Chalamet našli su se usred glasina da će postati roditelji jer su obožavatelji po jednoj fotografiji zaključili da je reality zvijezda trudna.

Kylie je inače poznata po tome da često objavljuje i prikazuje svoju figuru na društvenim mrežama, a u zadnje je vrijeme, primijetili su obožavatelji, sadržaj na društvenim mrežama drugačiji.

Neki su primijetili da sve više objavljuje promotivne sadržaje, prenosi The Sun, umjesto novih fotografija. "Ponovno objavljivanje starih oglasa na Instagramu... Oh, na tragu sam joj...", "Ona želi veliku porodicu pa se ne bih nimalo iznenadio", pisali su obožavatelji na društvenim mrežama.

Oglasili se iz policije nakon pucnjave u Sarajevu

Oglasili se iz policije nakon pucnjave u Sarajevu

Ipak, ono što je potaknulo glasine je neobičan trenutak u kojemu je Kylie u trenerci i bez šminke, na sada izbrisanoj porodičnoj fotografiji. Porodica je fotografirana na sprovodu Karen Houghton, sestre Kris Jenner, koja je preminula prošlog mjeseca u 65. godini.

"Kylie u prepoznatljivoj trudničkoj trenerci. Možda su je zato izbrisali", pretpostavili su obožavatelji na internetu.

Šuškanja o trudnoći dolaze nakon što se dugo nagađalo da par više nije skupa. Kako nijedna glasina do sada nije potvrđena niti demantirana, tako nagađanja još uvijek traju. Inače, Kylie i Timothee počeli su se viđati prošle godine, nakon što se Kylie razišla s Travisom Scottom, s kojim ima dvoje djece - Stormi i Airea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije