Loše vijesti za kraljevsku obitelj: Potresla ih nova smrt, život je izgubio sa samo 42 godine

0
Radiosarajevo.ba
Loše vijesti za kraljevsku obitelj: Potresla ih nova smrt, život je izgubio sa samo 42 godine
Foto: EPA-EFE / Kraljevska porodica

Bivši dečko princeze Beatrice pronađen je mrtav. Paolo Liuzzo imao je 42 godine, a pronađen je 7. februara u hotelskoj sobi u Miamiju, priopćila je policija.

Uzrok smrti još nije otkriven, no iz policijske uprave tvrde da se Paolova smrt istražuje kao predoziranje, prenosi The Sun.

"Istraga pokazuje da je riječ o smrti uzrokovanoj predoziranjem, no još je otvorena. Uviđaj je u toku', rekao je Michael Vega iz policijske uprave Miamija.

Otvorena izložba “Antifašistički strip u Jugoslaviji”, od „Pionira“ do „Partizana"

Otvorena izložba “Antifašistički strip u Jugoslaviji”, od „Pionira“ do „Partizana"

Liuzzo je navodno imao problema s kockanjem i drogom. "Paolo privatno nije bio dobro. U početku je koristio razne lijekove, a to ga je kasnije dovelo do kokaina i težih droga. Živio je jako brzim načinom života i bojali smo se da će ga to na kraju koštati", rekao je njegov prijatelj za britanske medije.

Inače, princeza Beatrice počela je izlaziti s Liuzzom 2005. kada je njoj bilo 17, a njemu 24 godine. Njezina majka Sarah Ferguson tada je kazala da podržava njihovu vezu unatoč razlici u godinama.

"Svi mi imamo svoje putovanje kroz život i moramo naučiti neke stvari na svoj način, ali Beatrice je razumna djevojka, uskoro će napuniti 18 godina te ima mnogo prijatelja, uključujući Paola", rekla je njezina majka.

Princeza Beatrice
Foto: EPA-EFE: Princeza Beatrice

Podsjetimo, princeza je danas u braku s biznismenom i grofom Edoardom Mapellijem Mozzijem, a par se upoznao na svadbi njezine sestre, princeze Eugenije.

Zanimljivo je da su čak tri puta odgađali sudbonosno 'da', jednom zbog pandemije koronavirusa te dvaput radi seksualnog skandala princezinog oca, princa Andrewa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije