Najljepša žena svijeta Irina Shayk traži novog dečka, ali ima tri nevjerovatna uslova

1
Radiosarajevo.ba
Najljepša žena svijeta Irina Shayk traži novog dečka, ali ima tri nevjerovatna uslova
Foto: EPA - EFE / Irina Shayk

Nakon što je propala veza slavne manekenke Irine Shayk i NFL igrača Toma Bradyja, ona sada traži novog muškarca, tvrdi izvor za Page Six.

"U 'šopingu' je za muškarcem, ali grupa ljudi s kojom izlazi je mala. Treba joj poznata osoba koja dobro izgleda i ima novca. Koliko je takvih? Pet, deset?", kazao je izvor. Ruski model potragu za idealnim muškarcem provodi u Europi i SAD-u.

Izvor je predložio odnedavno slobodnog Toma Cruisea kao jednu od mogućnosti. Zvijezda Top Guna nedavno se razišla s Ruskinjom Elsinom Kairovom.

Značajne vijesti sa zasjedanje OIC-a: 57 islamskih zemalja podržalo Rezoluciju o Srebrenici!

Značajne vijesti sa zasjedanje OIC-a: 57 islamskih zemalja podržalo Rezoluciju o Srebrenici!

Shayk će se navodno pojaviti na Met Gali, tzv. "modnim Oscarima", koju organiziraju Vogue i Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute prvog ponedjeljka u maju.

Shayk i njen bivši Brady (46) prvi put su viđeni zajedno u augustu nakon što se se upoznali na vjenčanju u Italiji u junu. Zadnji put su viđeni zajedno sredinom januara u New Yorku. U septembru je Page Six pisao kako su oboje izlazili s drugim ljudima, a krajem oktobra je otkriveno da su stvari među njima pošle po zlu. Ipak, Brady i Shayk viđeni su u decembru tokom Art Basel Miami Beacha.

Shayk je prije njega bila u dugoj vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima četverogodišnju kćer. Cooper je trenutno u vezi s manekenkom Gigi Hadid, prenosi Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije