Kćerka Bradleya Coopera upoznala Lady Gagu: Njena reakcija postala je hit

0
Radiosarajevo.ba
Kćerka Bradleya Coopera upoznala Lady Gagu: Njena reakcija postala je hit
Foto: EPA - EFE / Lady Gaga

Bradley Cooper je sinoć na premijeri svog filma Maestro u Los Angelesu imao vrlo posebne goste: Lady Gagu i svoju šestogodišnju kćerku s Irinom Shayk, Leu de Seine.

Ovo je prvi put da je Lea bila na crvenom tepihu, i fantastično je pozirala sa svojim ocem. Imala je priliku imati poseban trenutak s Gagom, što su fotografi zabilježili.

Gaga, Cooperovo iznenađenje za goste, bliska je prijateljica s njim još od zajedničkog nastupa u filmu A Star Is Born iz 2018., koji je također producirao i režirao.

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

Pjevačica i glumica postala je viralna zbog svojih komentara na Venecijanskom filmskom festivalu 2018. o snazi njihovog umjetničkog odnosa.

"Za nekoga ko se ne osjeća uvijek sigurno, on me učinio slobodnom", rekla je Gaga. "U isto vrijeme, on je tako usmjeren dok radi. Imala sam priliku živjeti svoj san." Zatim je izrekla sada već klasičnu rečenicu: "Moglo bi biti 100 ljudi u sobi i 99 ne vjeruju u tebe, samo jedan—i to je on", piše magazin Elle

Lady Gaga with Bradley Cooper’s daughter Lea last night 🥺 Watch A Star Is Born: gagadai.ly/ASIB ⭐️

Posted by Lady Gaga Daily on Wednesday, December 13, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije