Lady Gaga: Dominirala crvenim tepihom a onda skinula šminku i obukla farmerice

0
Radiosarajevo.ba
Lady Gaga: Dominirala crvenim tepihom a onda skinula šminku i obukla farmerice
Foto: Facebook / Lady Gaga

Popularna Lady Gaga otišla je bez trunke šminke na dodjelu Oskara 2023., a svi se pitaju gdje je ona žena koja je nekada polugol žarila i palila crvenim tepihom. 

Lady Gaga odlučila je da se vrati jednotavnom stilu za izvedbu pjesme "Hold My Hand" na dodjeli Oskara 2023.

Tokom nedjeljne dodjele nagrada, dobitnica Grammyja izašla je na scenu u izvedbi pjesme Top Gun: Maverick, koja je bila nominovana za najbolje dostignuće u muzici napisanoj za filmove (originalna pjesma). Gagina nominacija za pjesmu bila je među ukupno šest nominacija za film koji je predvodio Tom Cruise, što uključuje i najbolji film.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Gagina prisutnost i jaki vokali bili su u kontrastu sa njenom skromnom odjećom za nastup, koja je uključivala samo crnu majicu, poderane farmerke i patike. Takođe je pevala sa licem bez šminke, a kosu je uplela u francusku pletenicu.

Predstavila je pjesmu inspirativnom porukom o zajednici i ljubavi.

"Za mene je to duboko lično", počela je. "Mislim da smo svi potrebni jedni drugima. Potrebno nam je puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život. Svima nam je ponekad potreban heroj - heroji su svuda oko nas na skromnim mjestima. Ali, možda ćete otkriti da biste mogli biti svoj heroj čak i ako se iznutra osjećate slomljeno."

Gagin prirodni opušteni izgled bio je upečatljiv kontrast njenom glamuru na crvenom tepihu. Uoči ceremonije, privukla je pažnju u Versace haljini koju je originalno kreirala supermodel Gigi Hadid tokom nedavne revije ove kuće za jesen/zimu 2023. u Los Anđelesu.

Haljina je imala mrežasti steznik dugih rukava sa korzetom koji je neprimjetno prelazio u punu suknju niskog struka otkrivajući njenu stražnjicu.

Takođe je nosila zalizanu kosu, dijamantsku ogrlicu, sjajne crvene usne i smokey eye.

Iako ove godine nije osvojila trofej, prethodno je osvojila Oskara u ovoj kategoriji 2019. za film "Shallow", koji je predstavljen u njenom rimejku filma A Star Is Born iz 2018. sa Bradleyjem Cooperom u glavnoj ulozi.

Gaga nije trebala da izvede "Hold My Hand" tokom nedeljne ceremonije. Prethodno je producent Oskara Glenn Wise otkrio tokom konferencije za novinare da je sukob oko rasporeda zbog Gagine umješanosti u nastavak Jokera, Folie à Deux, spriječio da bude dostupna, piše magazin People.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije