Susret o kojem se priča: Lady Gaga i Bradley Cooper potaknuli stare glasine

3
Radiosarajevo.ba
Susret o kojem se priča: Lady Gaga i Bradley Cooper potaknuli stare glasine
FOTO: Stephen Lovekin/Shutterstock for SAG Awards / Cooper i Gaga

Lady Gaga i Bradley Cooper ponovno su se susreli na dodjeli nagrada SAG te podsjetili na šuškanja kako je za vrijeme snimanja zajedničkog filma između njih ipak bilo prave kemije.

Prošlo je tri godine otkako su Bradley Cooper i Lady Gaga nominirani za svoje hvaljene uloge u filmu 'A Star Is Born', a sada su se ponovno susreli na dodjeli nagrada SAG.

Gaga je na ovogodišnjoj dodjeli bila nominirana u kategoriji za Izvanrednu izvedbu ženskog glumca za svoju ulogu u filmu 'House of Gucci', a Cooper je bio nominiran za ulogu u 'Licorice Pizza', piše Story.hr.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Nakon uspješnice filma iz 2018. godine, gdje je pjevačica stala uz bok jednom od najpopularnijih glumaca u Hollywoodu, 47-godišnjem Bradleyju Cooperu, počela su 'šuškanja' o ljubavi između njih.Njihova kemija mogla se primijetiti i prilikom emotivne izvedbe pjesme 'Shallow' na Oskarima 2019. godine.

Cooper i Gaga - undefined

FOTO: Stephen Lovekin/Shutterstock for SAG Awards: Cooper i Gaga

Nagađanja o romansi postala su još glasnija otkako je pjevačica u februaru 2019. godine prekinula zaruke s Christianom Carinom, a Cooper je tada još uvijek bio u vezi s modelom Irinom Shayk, no prekinuli su nekoliko mjeseci kasnije.

Zvijezde filma su tek u kasnijim intervjuima inzistirali na tome kako na snimanju među njima nikada nije bilo romanse, već da su sve dobro glumili kako bi još bolje promovirali film.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije