Jennifer Lopez: ‘Ben i ja još uvijek imamo PTSP od našeg prvog odnosa‘

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez: ‘Ben i ja još uvijek imamo PTSP od našeg prvog odnosa‘
Foto: Twitter / Jennifer Lopez i Ben Affleck na dodjeli Grammyija

Jennifer Lopez otkrila je da ona i suprug Ben Affleck 'imaju PTSP' zbog žestoke medijske pozornosti koju su trpjeli kad su prvi put bili zajedno.

Pjevačica i glumica, koja se trenutno priprema za izlazak svog nadolazećeg albuma This Is Me…Now - nastavka njenog albuma iz 2002. godine This Is Me…Then, i njegovog pratećeg filma, otkrila je tu uznemirujuću činjenicu u novom intervjuu za Variety.

Prema Page Sixu, njen novi film dokumentirat će njemu romansu sa zvijezdom filma Gone Girl, no stavljanje njihovog privatnog života u središte pozornosti čini je nervoznom.

Otvorena izložba “Antifašistički strip u Jugoslaviji”, od „Pionira“ do „Partizana"

Otvorena izložba “Antifašistički strip u Jugoslaviji”, od „Pionira“ do „Partizana"

"Doduše, sad smo stariji. Mudriji smo i znamo šta je istinski važno u životu. Naučili smo i da nije toliko važno što drugi ljudi misle. Bitno je biti vjerodostojan sebi", ističe popularna J.Lo.

"Kao umjetnici, moramo slijediti svoje srce. Radim nešto za šta možda mnogi nisu mislili da je najbolja ideja, ali ja sam to morala učiniti", objasnila je dalje pjevačka zvijezda za Variety.

Jennifer Lopez objavljuje novi album nakon skoro deset godina

Jennifer Lopez objavljuje novi album nakon skoro deset godina

U najavi za njen nadolazeći film, u kojem je Affleck koscenarist, Lopez je uključila pismo koje joj je napisao 2002. godine kada su bili u vezi.

Na pitanje je li novi film prema scenariju igrani ili dokumentarac, pjevačica je samo rekla da se film mora pogledati da bi se razumio.

"Zovem ga 'muzičkim iskustvom'. Ako postoji muzika, možete je vidjeti, možete je čuti i možete je doživjeti", ističe Jennifer.

Podsjetimo, J.Lo i Ben prvi put su počeli izlaziti nakon što su se upoznali na snimanju njihovog filma Gigli 2003. godine. Tada su se upustili u romansu, ali katastrofalni rezultat na kino blagajnama koji je popratio film ocrnio je njihovu vezu.

Njihov je odnos postao i pravi mamac za tabloide, dodajući još veći pritisak na vezu. Bennifer, kako su ih često nazivali početkom 2000.-ih, prekinuli su nedugo nakon što je J.Lo otkazala vjenčanje 2003. godine.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Ubrzo nakon toga Lopez se udala, ali i razvela od Marca Anthonyja, s kojim ima 15-godišnje blizance Maxa i Emme.

U međuvremenu, Affleck je u braku, koji je trajao od 2005. do 2018. godine, dobio troje djece s bivšom suprugom Jennifer Garner, Violet (18), Seraphinu (14) i Samuela (11). Lopez i Affleck obnovili su svoju romansu 2021. godine, a vjenčali su se u Las Vegasu 2022. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije