Jennifer Lopez objavljuje novi album nakon skoro deset godina

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez objavljuje novi album nakon skoro deset godina
Foto: Instagram / Album This is Me... Now izlazi 16. februara

Nakon gotovo deset godina pop zvijezda Jennifer Lopez objavljuje novi album naslova This Is Me…Now (Ja.. danas), a istog dana, 16. februara 2024., prikazat će se i popratni muzički film, objavila je zvijezda na svom Instagramu.

Reditelj filma je Dave Meyers, a prema najavama za medije, film je "ekstravagantna vizuelna i zvukovna gozba s impresivnom koreografijom, kostimima, s brojnim zvijezdama u cameo ulogama".

Lopez je album najavila u novembru 2022., kada je objavila spisak naslova, među kojima je i Dear Ben Pt. II, a vjerovatno je riječ o njenom suprugu, glumcu Ben Afflecku, s kojim je obnovila vezu nakon godina razdvojenosti te su se ponovo vjenčali u julu.

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

Novi album predstavljen je "kao najiskreniji i najosobniji", zapravo je to priča o ljubavima pjevačice, glumice, zvijezde koja je do sada objavila osam studijskih albuma, jedan remix, tri kompilacijska albuma, jedan s muzikom iz filmova, 65 singl pjesama, pet pjesama u humanitarne i 12 u promotivne svrhe.

J.Lo je prodala više od 80 miliona nosača zvuka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije