Zagrljajem službeno potvrdili vezu: Držali se za ruke i izgledali sretno

1
Radiosarajevo.ba
Zagrljajem službeno potvrdili vezu: Držali se za ruke i izgledali sretno
Foto: Profimedia.hr / Obnovljena ljubav nakon 17 godina

Jennifer Lopez u posljednjih nekoliko sedmica izgleda kao da je procvjetala. Medijske stupce i dalje puni svojim ljubavnim životom, pa su se tako mnogi raspisali o tome kako se slavna pjevačica nakon prekida zaruka s Alexandrom Rodriguezom vratila staroj ljubavi Benu Afflecku.

Pjevačica, glumica i vlasnica make-up brenda čini se nimalo ne pati zbog raskida zaruka s Rodriguezom.

Prve špekulacije o ponovnoj vezi bivših zaručnika javile su se početkom maja kada su prvi put uhvaćeni zajedno. Zatim su proveli vikend u Big Sky Resortu u saveznoj državi Montana, gdje Affleck ima imanje, a pri povratku privatnim avionom u Los Angeles, odvezli su se zajedno do njene vile na Bel Airu.

Par je u skrivenom skijaškom resortu navodno proveo zajedno nekoliko dana. Među nekadašnjim "it" parom počelo se navodno nešto ponovo dešavati još dok je bila službeno zaručena za bejzbolaša Alexa Rodrigueza.

Zatim su ih paparazzi uslikali kako zajedno odlaze u teretanu, a onda ponovo kako uživaju u vili u Miamiju. A sada su napokon u javnost izašle i fotografije koje sve to i dokazuju.

Naime, Ben i Jennifer otišli su zajedno u jedan restoran na večeru u Montani, a od automobila do ulaza prošetali su zagrljeni.

Njih dvoje ovim fotografijama potvrdili su da se ljubav ponovo desila 17 godina nakon prekida.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije