Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo uhvaćeni zajedno

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo uhvaćeni zajedno
Foto: Daily Mail / Bivši zaručnici ponovo zajedno

Bivši slavni par zaručnici Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo su uhvaćeni zajedno. Nakon što je Lopez prekinula sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, sve više vremena provodi s bivšim zaručnikom, a sada su prvi put i snimljeni zajedno.

Svjetski mediji već nekoliko dana špekulišu o tome da se obnovila stara ljubav pjevačice i glumca. Desetak dana nakon što je krajem aprila Affleck više puta uhvaćen kako posjećuje Lopez u njenom domu na Beverly Hillsu, 51-godišnja pjevačica i 48-godišnji glumac primijećen su zajedno u Montani.

Kako saznaje časopis People, Jennifer i Ben su fotografisani zajedno u automobilu, nedaleko od odmarališta Big Sky u kojem Affleck ima kuću.
Ekskluzivne fotografije na kojima se vidi Affleck za volanom automobila i Lopez koja sjedi na mjestu suvozača objavio je Daily Mail.

„Jennifer je provela nekoliko dana s Benom izvan grada. Jako su povezani. Sve je bilo brzo i intenzivno, ali Jennifer je sretna“, rekao je izvor blizak paru.

Podsjetimo, Lopez i Affleck su nekoliko godina punili naslovnice pod nadimkom „Bennifer“, a 2002. godine su se i zaručili. Čak su zajedno i glumili u filmovima „Djevojka iz Jerseya“ i "Gigli". Planirano vjenčanje 2003. godine su odgodili, a zatim u januaru 2004. i službeno prekinuli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije