Otkriven pravi razlog prekida Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza

0
Radiosarajevo.ba
Otkriven pravi razlog prekida Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza
FOTO: EPA / Lopez i Rodriguez: Nedavno prekinuli zaruke

Pop zvijezda i glumica, 51-godišnja Jennifer Lopez i njen bivši zaručnik Alex Rodriguez, nedavno su službeno potvrdili da su prekinuli dvogodišnje zaruke i vezu. Potvrda je stigla mjesec dana otkako su počele kružiti špekulacije o njihovom sve lošijem međusobnom odnosu.

Iako se jedno vrijeme činilo da su riješili nesuglasice u vezi, s obzirom da je Alex u dva navrata posjećivao Lopez u Dominikanskoj Republici gdje je snimala film "Shotgun Wedding", to ipak nije bio slučaj, piše Story.hr.

Prvi navodi o razlogu prekida išli su u smjeru Rodriguezove krivnje. Neki strani mediji objavili su priču kako je Rodriguez navodno varao glumicu i pjevačicu u vezi, što je on javno negirao. Međutim, prema tvrdnjama neimenovanog izvora, bivši par se stalno svađao u Dominikanskoj Republici i to zbog toga što je Lopez bila ljubomorna i stalno je zbog toga prigovarala bivšem partneru.

„Proveli su vrijeme u svađama zbog njenih ljubomornih ispada, a on je bježao igrati golf kako bi izbjegao njeno prigovaranje. Posljednja svađa bila je strašna, Alex više nije mogao izdržati i prekinuli su“, izjavio je izvor za Entertain Times.

S obzirom na to da Lopez i Rodriguez imaju zajedničku imovinu i finansije, morat će se pobrinuti da podjelu obave u što korektnijim odnosima. Mnogi nagađaju da bi upravo to mogao biti razlog zašto su se nakon prekida sastali u jednom restoranu, gdje su ih snimili i paparazzi. Osim toga, povezuju ih i djeca koja su tokom njihovog odnosa razvila bliske odnose.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije