Jennifer Lopez na setu ostavlja bez daha novim fotografijama

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez na setu ostavlja bez daha novim fotografijama
FOTO: Facebook / Lopez vrijedno trenira

Jennifer Lopez trenutno u Dominikanskoj Republici snima novi film Shotgun Wedding, a, sudeći po videima koje objavljuje, pri tome se i odlično zabavlja. Na posljednjoj fotografiji atraktivna 51-godišnja pjevačica i glumica na licu nema šminku, a njena kosa je svezana u neurednu punđu.

Uprkos tome izgleda odlično, a u prvom planu je njeno istrenirano tijelo.

"Kako je moguće da izgledaš tako dobro?", "Izgleda bolje od 90 posto 20-godišnjakinja", samo su neki od komentara brojnih fanova.

Izgled duguje neumornom treniranju. Ne prođe dan da Lope ne posjeti teretanu, gdje radi trbušnjake, marince, sklekove, plank, preskače uže, i sve to odradi bez odmora.

Stroga je i kada je riječ o pravilnoj ishrani. Kad se ne podvrgava izazovima tokom kojih ne konzumira šećer i ugljikohidrate, J. Lo pije isključivo mineralnu vodu te jede puno voća i povrća. Kofein i alkohol su stvari koje je uvrstila na popis zabranjenih namirnica, ali zato jede puno špinata, krastavaca, celera, jaja i puretine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije