Jeff Goldblum zbog 31 godinu mlađe plesačice odlučio prvi put postati otac...

0
Radiosarajevo.ba
Jeff Goldblum zbog 31 godinu mlađe plesačice odlučio prvi put postati otac...
justkillingti.me / Jeff Goldblum

Jeff Goldblum i Emilie Livingston skupa su od 2011., a prvi put je vidio u teretani i započeo razgovor s njom. Vjenčali su se 2014. te dobili sina i kćer.

Zvijezda "Jurskog parka" Jeff Goldblum (68) skrasio se tek u kasnijoj dobi i prvotno je bio tajnovit o svojoj 31 godinu mlađoj supruzi Emilie Livingston, no onda više nije mogao kriti koliko je sretan, piše People.

Glumac i muzičar iza sebe ima dva kratka braka iz 80-ih godina, a plesačicu i bivšu gimnastičarku, koja se natjecala na Olimpijskim igrama, Emilie je upoznao 2011.

Vjenčali su se 2014. i tada je Goldblum progovorio o njihovom upoznavanju te istaknuo da ga je ljubav prema Livingston cijelog obuzela.

"Bili smo u teretani Equinox na Sunset Boulevardu. Vidio sam je nasuprot krcate dvorane i otišao sam do nje i započeo razgovor", ispričao je glumac koji se zaljubio na prvi pogled.

Supružnici su 2015. dobili sina Charlieja Oceana. Jeff se sretnom viješću da je u 63. godini prvi put postao otac pohvalio na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije