Jali Bratu i Buba Corelliju zabranjen ulazak u Srbiju?

5
Radiosarajevo.ba
Jali Bratu i Buba Corelliju zabranjen ulazak u Srbiju?
Foto: Instagram / Jala Brat i Buba Corelli

Reperima Jali Bratu i Buba Corelliju je zbog incidenta na nastupu zabranjen ulazak u Srbiju.

Kako navodi Telegraf.rs, otkazan im je i nastup na Music Week festialu te će ih zamijeniti pjevačice Jelena Karleuša i Senidah.

Podsjetimo, u Srbiji je pokrenuta peticija da se sarajevskim reperima zabrani ulazak u ovu zemlju nakon incidenta koji se dogodio nedavno na njihovom nastupu u Nišu.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Buba i Jala su sa reperom Inasom 31. jula nastupili u Nišu.

Dok je Inas pjevao svoj blok, jedan dječak je došao na binu nakon čega su ga, vjerovatno ljudi iz obezbjeđenja, gurnuli nazad među publiku, što se i vidi na jednom od snimaka.

Nakon toga zaletjeli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se vidi na snimku, jedan od momaka ga je odgurnuo i nekoliko puta udario.

Corelli se zatim oglasio saopćenjem putem društvenih mreža.

"Dragi moji, želim da se kratko osvrnem na događaj u Nišu. Ni moj kolega ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator i kao što se vidi na snimku.

Bili smo u backstage-u i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i apsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja. Voli vas brat", poručio je Corelli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije