Pokrenuta peticija da se Jali i Bubi zabrani ulazak u Srbiju

22
Radiosarajevo.ba
Pokrenuta peticija da se Jali i Bubi zabrani ulazak u Srbiju
Foto: Instagram / Jala Brat i Buba Corelli

U Srbiji je pokrenuta peticija da se sarajevskim reperima Jali Bratu i Bubi Corelliju zabrani ulazak u ovu zemlju nakon incidenta koji se dogodio nedavno na njihovom nastupu u Nišu.

Podsjetimo, Buba i Jala su sa reperom Inasom, 31. jula nastupili su u Nišu. Dok je Inas pjevao svoj blok, jedan dječak je došao na binu nakon čega su ga, vjerovatno ljudi iz obezbjeđenja, gurnuli nazad među publiku, što se i vidi na jednom od snimaka.

Nakon toga zaletjeli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se vidi na snimku, jedan od momaka ga je odgurnuo i nekoliko puta udario.

Ono što je srbijansku javnost razočaralo je činjenica da Buba Coreli, koji se vidi na snimku, nije poduzeo ništa kako bi zaštitio dječaka koji je došao na njegov nastup.

Zbog toga je napravljena peticija da se reperima zabrani ulazak u Srbiju, a do sada ju je potpisalo preko 16.000 ljudi, piše Telegraf.rs.

Peticija da se Jali i Bubi zabrani dolazak u Srbiju  - undefined

FOTO: Screenshot: Peticija da se Jali i Bubi zabrani dolazak u Srbiju

"Potpisujem ovu peticiju za zabranu ulaska u Srbiju dotičnim 'reperima' jer svako ko ne poštuje ovu državu, njenu decu i njen narod, nema tu šta da traži", piše u opisu peticije.

Reperi se nisu oglašavali ovim povodom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (22)

/ Povezano

/ Najnovije