Oglasio se Buba Corelli nakon zahtjeva da mu se zabrani ulazak u Srbiju

21
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Buba Corelli nakon zahtjeva da mu se zabrani ulazak u Srbiju
Foto: Instagram / Buba Corelli

Popularni bh. reper Buba Corelli oglasio se putem Instagrama povodom snimka koji se pojavio u javnosti, a zbog čega je pokrenuta peticija da se njemu i Jala Bratu zabrani ulaz u Srbiju.

Podsjetimo, Buba i Jala su sa reperom Inasom, 31. jula nastupili u Nišu. Dok je Inas pjevao svoj dio, jedan dječak je došao na binu nakon čega su ga, vjerovatno ljudi iz obezbjeđenja, gurnuli nazad među publiku, što se i vidi na jednom od snimaka.

Nakon toga zaletjeli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se vidi na snimku, jedan od momaka ga je odgurnuo i nekoliko puta udario.

Ono što je srbijansku javnost razočaralo je činjenica da Buba Coreli, koji se vidi na snimku, nije poduzeo ništa kako bi zaštitio dječaka koji je došao na njegov nastup.

"Dragi moji, želim da se kratko osvrnem na događaj u Nišu. Ni moj kolega ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator i kao što se vidi na snimku.

Bili smo u backstage-u i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i apsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja. Voli vas brat", poručio je Corelli.

Oglasio se Buba Corelli  - undefined

FOTO: Screenshot: Oglasio se Buba Corelli

U međuvremenu se oglasio i otac mladića M. S. kaže da je u šoku zbog svega što se dogodilo, ali i njegov sin.

"Saznao sam za cijeli slučaj poslije tri dana. Poslala mi je jedna drugarica snimak. Bilo mi je sumnjivo da je on. Ali, vidim on već tri noći ne spava, silazi sa sprata dole. Kada sam vidio snimak, pozvao sam ga telefonom, pitao ga što mi nije rekao, a bilo ga je strah, strah da mu se nešto ne desi", rekao je otac.

Zatim je dodao:

"Dok je prilazio Bubi, ova dvojica su prišli otpozadi, menadžer i ovaj drugi, ne znamo ko je, uhvatili ga, izbacili ga dole, posle ga udarili dva puta, uzeli mu taj šampanjac... Njemu je sve vreme bio telefon u ruci, to se i na snimku vidi. On je telefon nameštao da se slika sa njim, i hteo je da mu da to piće", piše Telegraf.

Napomenuo je da njegov sin ima tri podliva i ogrebotine na desnoj ruci i zadnjem desnom butu.

"Mi nismo išli kod lekara, sada se vrlo malo poznaje. To se sve desilo 31.07.2021. godine. Čuo sam se sa advokatom. On je rekao da treba prvo javni tužilac da odredi da li je to prekršajni postupak ili krivični. Pa onda da se goni. Oni su spremili sva dokumenta i čekaju samo nas da damo izjavu, a on će razmotriti za dalje", rekao je otac M. S.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (21)

/ Povezano

/ Najnovije