Isplivala stara fotografija Lepe Brene u zagrljaju drugog muškarca

6
Radiosarajevo.ba
Isplivala stara fotografija Lepe Brene u zagrljaju drugog muškarca
Radiosarajevo.ba / Lepa Brena

Svi se sjećamo kako je grupa Ritam srca devedesetih godina žarila i palila bivšom državom, a njihove hitove i danas pjevamo.

Izdali su čak šest albuma i iza sebe ostavili veliki broj hitova, ali se u međuvremenu grupa raspala i svatko je krenuo na svoju stranu.

Iako nisu opstali kao bend, članovi čuvenog sastava Žika Jakšić, Dejan Ćirković Ćira, Joca Dević i Pinter ostali su u prijateljski odnosima, a sada su isplivale neke zanimljive fotografije i to baš na Ćirinom Instagram profilu.

Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."

Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."

Naime, kako je jednom prilikom otkrio pjevač, ova grupa je pratila Brenu na svim nastupima.

"Kada sam bio u grupi Ritam srca pratili smo Lepu Brenu na svim nastupima. Možda ljudi ne znaju, ali mi smo zajedno obišli cijelu zemaljsku kuglu uzduž i poprijeko. Brojne anegdote s tih putovanja i danas se prepričavaju", kazao je Ćira.

On je na svom profilu objavio par fotografija s njom, baš s tih putovanja po svijetu, na nekim fotkama su baš prisni, pa su se pratitelji šalili i u komentarima pitali - zna li Boba za ove fotografije?

Bilo kako bilo, jasno je da su imali divan i prijateljski odnos, kao i da će neke uspomene pamtiti do kraja života.

Podsjetimo, najveći šaljivdžija i pozitivac na estradnoj sceni Dejan Ćirković Ćira već desetljećima unatrag s porodicom živi u Njemačkoj. Ima suprugu Ljilju i dvoje djece, sina i kćer, piše Scena.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije