Urnebesni video sa snimanja: Lepa Brena i Senidah imale malu nezgodu

0
Radiosarajevo.ba
Urnebesni video sa snimanja: Lepa Brena i Senidah imale malu nezgodu
Foto: Screenshot/Instagram / Lepa Brena i Senidah

Popularna slovenska pjevačica Senidah podijelila je na svom Instagram profilu zanimljivu snimku s fotografiranja s legendarnom Lepom Brenom.

Naime, dvije su pjevačice pozirale za fotografije dok nisu izgubile ravnotežu i pale, a pritom im definitivno nisu pomogle cipele na visoku petu.

Lepa Brena i Senidah nastupit će na Red Bull SoundClash događaju u Beogradu, a događaj navodno uključuje i muzički obračun ove dvije prominentne pjevačice koje će izvoditi najveće hitove svoje "suparnice".

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

Kako pjevačice rade na promociji spomenutog događaja koji će se održati 2. juna na Donjem Kalemegdanu, zajedno su snimale različite najave, ali i promotivne fotografije.

Upravo je na jednom takvom snimanju došlo do nezgode gdje su obje završile na koljenima. Prilikom poziranja, dok je Senidah držala nogu Lepe Brene, pjevačice su zateturale te su uz smijeh pale, a sve je to zabilježeno Senidinim mobitelom.

Inače, ranije je Senidah otkrila kako joj je čast raditi s Lepom Brenom uz poruku: "Je li ovo realno?"

"Nekad sam se igrala s njenom igračkom, a sad sam lice u lice s njom. Život je lijep", objasnila je 38-godišnja balkanska "trap diva".

Događaj na kojem će nastupiti ove dvije pjevačke zvijezde najavljuju kao "muzički događaj godine". Publika će moći čuti Brenu kako pjeva Senidahine hitove "Behute" i "Mišiće", a slovenska će pjevačica zapjevati pjesme poput "Čik pogodi" ili "Robinja", piše Jutarnji list

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije