Lepa Brena pjevala na svadbi kćeri poznatog hrvatskog biznismena

5
Radiosarajevo.ba
Lepa Brena pjevala na svadbi kćeri poznatog hrvatskog biznismena
Foto: Pozega.eu / Lepa Brena na svadbi

Lepa Brena je ovog vikenda oduševila goste na svadbi Martine Ravlić, kćeri uspješnog hrvatskog biznismena i Darka Marijanovića, vlasnika hotela Scala u Vodicama.

Svadba je održana u sali Avia u Velikoj kod Požege.

Nastup Lepe Brene trajao je do iza ponoći. Gosti su je dočekali gromoglasnim pljeskom, pjevali su i plesali na njezine pjesme, a mnogi su poželjeli i fotografije za uspomenu.

Ministar Dizdar: "Novi napad na povratnike, uz upotrebu vatrenog oružja!"

Ministar Dizdar: "Novi napad na povratnike, uz upotrebu vatrenog oružja!"

Portal Požega piše da Svečanu salu Avia inače vodi mladoženjina sestra Kristijana Križanović, a dvorana je bila stilski uređena.

Lepa Brena na svadbi
Foto: Pozega.eu: Lepa Brena na svadbi

Osim Lepe Brene, goste su zabavljali i Petar Grašo, Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, muzički sastav Marcipan iz Novog Sada te trbušne plesačice.

Podsjetimo, Martina Ravlić je kći Mate Ravlića, vlasnika drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI iz Slavonskog Broda. Ona je očevu kompaniju preuzela s nepunih 30 godina, nedugo nakon završetka školovanja, na kojem se pripremala za preuzimanje porodičnog posla.

Martina je 2017. godine ušla među top pet poduzetnika godine u Hrvatskoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije