Influenserka priznala: U dvije fotografije otkrila svu 'magiju' Instagrama

1
Radiosarajevo.ba
Influenserka priznala: U dvije fotografije otkrila svu 'magiju' Instagrama
Foto: Instagram / Molly Ava

U svijetu gdje su društvene mreže prepune slika besprijekornih tijela i savršenih trenutaka, fitness influencerica Molly Ava, poznata kao @mollyavafit, odlučila je podijeliti drugu stranu priče.

Umjesto da samo prikazuje idilične trenutke, Molly svjesno dijeli ne 'laskave' uglove i poze kako bi pokazala stvarnu sliku svog tijela veći dio vremena.

Unatoč tome što na njenom Instagram profilu možemo vidjeti zategnuto tijelo i sjajnu figuru, Molly ističe da stvarnost može biti drugačija kad nije u poziranju za fotografiju.

Robert Dacešin proveo 24 sata zaključan u pećini u Bosni i Hercegovini

Robert Dacešin proveo 24 sata zaključan u pećini u Bosni i Hercegovini

Njezina misija je potaknuti ljude da se ne uspoređuju s retuširanim i namještenim slikama te shvate da su tijela influencera često daleko od stvarnosti.

Kroz nedavni eksperiment, Molly je objavila dvije slike snimljene u roku od jedne minute, prikazujući veliku razliku između 'mojih 1 posto' i 'mojih 99 posto'. Na prvoj slici pozira pored bazena s ravnim trbuhom, dok na drugoj opušteno pokazuje svoje prirodno tijelo.

Molly ističe kako se oblici tijela lako mogu lažirati pred kamerama, te poručuje pratiteljima da prestanu kritizirati sebe zbog nepostizanja idealiziranih tijela koje vide na internetu.

Njezina iskrenost naišla je na odobravanje, a mnogi obožavatelji hvale njezinu hrabrost i podršku za promicanje ljubavi prema vlastitom tijelu, piše Mirror

"Ovo je podsjetnik da je ono što vidimo na društvenim mrežama samo mala snimka stvarnosti. Nastavite voljeti sebe", poručuje Molly svojoj publici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije