Selena Gomez ponovo inkognito: Obrisala društvene mreže nakon skandala na Zlatnim globusima

0
Radiosarajevo.ba
Selena Gomez ponovo inkognito: Obrisala društvene mreže nakon skandala na Zlatnim globusima
Foto: Instagram / Selena Gomez i Benny Blanco

Selena Gomez ponovno je najavila povlačenje s društvenih mreža. U utorak navečer objavila je da će napustiti društvene mreže po tko zna koji put kako bi se usredotočila na "ono što je stvarno bitno" - svog momka Bennyja Blanca i porodicu.

Tu informaciju podijelila je putem videa na Instagram priči na kojem dvoje male djece bombardira poljupcima njenog dečka Bennyja.

"Neće me biti na mrežama neko vrijeme. Fokusiram se na ono što je stvarno bitno", napisala je.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Samo nekoliko dana ranije video na kojem je SelenaTaylor Swift i suprugom Milesa TelleraKeleigh Sperry, postao je viralan. Obožavatelji su pokušali pročitati s usana o čemu su to djevojke tračale, a konačno je to i potvrdio čitač s usana.

Naime, Gomez je tražila fotografiju bivšeg kolege Timothéea Chalameta, ali on je to odbio zbog svoje djevojke Kylie Jenner koja je prijateljica sa suprugom Justina BieberaHailey.

@rarebeautymood

KYLIE IS NOT SELENA'S FRIENDS #foryoupage #foryou #viralvideo #perteeee #perteeee #foryoupage #viraltiktok #goldenglobes #selenagomez #kyliejenner #fypシ゚viral #andiamoneiperte #andiamoneiperteee

♬ suono originale - rarebeautymood

"Nije se želio slikati sa mnom. Rekao je ne", pročitao je čitač s usana Jeremy Freeman ekskluzivno za Page Six.

Potom je navodno Sperry upitala radi li se o Timothéeu, a Gomez je kimnula glavom u znak odobravanja.

Ipak, izvor blizak Gomez insistira na tome da pjevačica nikad nije vidjela Timothéa niti pričala s njim, kao ni tražila ga fotografiju. Chalamet je rekao za TMZ kako je on "cool" sa Selenom Gomez.

Selenin Instagram story
Foto: Printscreen: Selenin Instagram story

Pjevačica se činila uznemirenom nakon silne pažnje javnosti na razgovor i odlučila je priznati o čemu je pričala s dvije dobre prijateljice.

"Rekla sam Taylor o tome kako se dvoje mojih prijatelja spetljalo. To nije ničija stvar", komentirala je na E! News Instagram postu, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije