Fanovi oduševljeni: Selena Gomez ima novog dečka - pogledajte gdje su zajedno 'uhvaćeni'

0
Radiosarajevo.ba
Fanovi oduševljeni: Selena Gomez ima novog dečka - pogledajte gdje su zajedno 'uhvaćeni'
Foto: EPA-EFE / Selena Gomez

Tek što je izbacila pjesmu I'll Be Single Soon, Selena Gomez svoju je hrpu obožavatelja ipak obradovala vijestima o novom dečku.

Nakon brojnih neuspjelih romantičnih veza čije smo uspone i padove pratili u medijima, izgleda da je Selena konačno pronašla dobrog dečka.

Brojni izvori, ali i Selena sama u komentarima objava na društvenim mrežama, tvrde kako se niko do sada nije ophodio prema njoj na način na koji to čini glazbeni producent Benny Blanco.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Novi celebrity par na sceni

Priča se da je par u romantičnoj vezi već punih šest meseci, a ako ste pratili njihove aktivnosti na društvenim mrežama shvatit ćete da su navodi navjerovatnije istiniti. Podsjetit ćemo vas da Bennyja na Instagramu prati čak i Selenina mama, te da se jedno drugome nerijetko nalaze u sekciji za komentare.

Svjetski slavna pjevačica pred odlukom života: 'Pogledala sam je u oči i vidjela mrkli mrak'

Svjetski slavna pjevačica pred odlukom života: 'Pogledala sam je u oči i vidjela mrkli mrak'

Nakon prvih zajedničkih fotografija koje su izazvale pomutnju na društvenim mrežama, novi celebrity par upravo se pojavio na utakmici Lakersa – svom prvom zvaničnom zajedničkom izlasku. I izgledaju veoma zaljubljeno.

Selena & Benny: A History

Benny Blanco i Selena Gomez imaju prilično dugu zajedničku historiju s obzirom na to da je on producirao pjesmu Same Old Love iz 2015. Među zajedničkim projektima nalazi se i pjesma I Can't Get Enough koja je izašla prije samo dvije godine.

Reklo bi se da američka glumica i pjevačica ima svoj tip, a ističemo još jednu zanimljivost kada je riječ o njihovom romantičnom odnosu. Naime, Benny Blanco producirao je muziku i Seleninom nekadašnjem partneru. Jasno je da je riječ o Justinu Bieberu, a Benny je iste godine kada je izašla pjesma I Can't Get Enough, radio s Justinom na njegovom projektu Lonely.

S obzirom na popularnost koju Selena uživa na društvenim mrežama (prisjetimo se samo sage s Hailey Bieber), jasno je da jako puno ljudi navija za pjevačicu. Zato smo i do te mjere zainteresirani za njen ljubavni život i kolektivno želimo da bude sretna. Što, sudeći po najnovijim fotografijama, stvarno i jest. Cheers, guys!, javlja journal.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije