Svjetski slavna pjevačica pred odlukom života: 'Pogledala sam je u oči i vidjela mrkli mrak'

0
Radiosarajevo.ba
Svjetski slavna pjevačica pred odlukom života: 'Pogledala sam je u oči i vidjela mrkli mrak'
Foto: Facebook / Selena Gomez

Američka pjevačica i glumica Selena Gomez, poznata kao "pop princeza" ozbiljno razmišlja o povlačenju iz muzičkog svijeta. Posljednji album je izdala 2020. godine, a glumila je u mnogim serijama.

"U početku mi je bilo jako zabavno stvarati muziku i ići na turneje. Ali sada mislim da ću objaviti još jedan album i to je to. Mislim da bih odabrala glumu. Htjela bih se odmoriti jer sam pomalo umorna", rekla je Selena u epizodi jednog podcasta, piše 24 sata.

Posljednji album koji je objavila 2020. nosi ime Rare. U međuvremenu je Selena glumila u brojnim filmovima i televizijskim serijama. Turneju "Revival" otkazala je 2016. godine zbog problema s mentalnim zdravljem. Pjevačica je tada doživjela psihički slom, kako su objasnili njezini prijatelji.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Njezina bivša pomoćnica Theresa u dokumentarnom filmu o Seleninu životu rekla je kako je svjedočila njenim riječima: "Ne želim sada biti živa. Ne želim živjeti".

"Bio je to trenutak kada sam je pogledala u oči i vidjela mrkli mrak. To je bilo strašno. Tada sam znala da tome trebamo stati na kraj", rekla je Theresa u dokumentarnom filmu koji nosi naziv "My Mind and Me".

Pjevačici je kasnije dijagnosticiran bipolarni poremećaj, a nakon što je otkazala turneju, prijavila se u ustanovu za mentalno zdravlje.

Danas otvoreno govori o borbi protiv svoje dijagnoze potičući svoje obožavatelje da potraže pomoć ako se ne osjećaju dobro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije