Slavna prijateljstva: Kako su Jennifer Aniston i Selena Gomez preživjele ljubavni trougao?

0
Radiosarajevo.ba
Slavna prijateljstva: Kako su Jennifer Aniston i Selena Gomez preživjele ljubavni trougao?
Foto: Screenshot/YouTube / Elton John i Dua Lipa

Slavne ličnosti stalno su okružene ljudima, no pretpostavljamo da im je zbog natrpanog rasporeda teško upoznati nove ljude koje bi vremenom nazvali prijateljima.

Sigurno je da bi se mnogi s njima htjeli družiti iz koristi i hvale, međutim, neka se prijateljstva ipak održe, a možda su najbolji primjer glumci Ben Affleck i Matt Damon koji su zajedno odrastali – išli su skupa u srednju školu, a onda prihvatili zajednički angažman u filmu Dobri Will Hunting.

Mladenačko prijateljstvo održavaju i glumice Nicole Kidman i Naomi Watts koje su se upoznale u školskim klupama u Australiji, iskušale se u modelingu, a onda otisnule u svijet glume.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Međutim, neki su se sasvim slučajno upoznali u kasnijoj fazi života pa ubrzo postali bliski kao da se znaju godinama. Mnogi od njih su nas iznenadili jer 'na prvu' ih ne bismo spojili, ali izgleda da se baš slažu.

Jennifer Aniston i Selena Gomez

Jennifer Aniston proslavila se u seriji Prijatelji devedesetih, dok je Selena 1992. godine tek rođena. Uprkos razlici u godinama (Aniston je 24 godine starija), ove dvije dame prijateljstvo održavaju već godinama.

Oglasila se i Jennifer Aniston nakon smrti Matthewa Perryja: 'Voljeli smo ga, on je dio naše DNK'

Oglasila se i Jennifer Aniston nakon smrti Matthewa Perryja: 'Voljeli smo ga, on je dio naše DNK'

Navodno su se upoznale na jednoj zabavi preko Seleninog menadžera, i to sasvim slučajno u toaletu. Ubrzo je Selena priznala da je njena prijateljica 'jako cool' I da joj je podrška.

Ipak, stvari su se zakomplikovale kad se 2017. godine počelo šuškati da se mlada Selena viđa s Justinom Therouxom s kojim se Aniston tada friško rastala.

''Jenn je sve to poprilično uznemirilo. Najviše je boli pomisao na to da je Justin već spreman krenuti dalje. Još joj je teško zamisliti ga s nekim drugim, pogotovo s nekim toliko mlađim i s kim je ona sama imala blizak odnos. Sve je to veoma bolno za nju'', rekli su tada bliski izvori, ali čini se da je njihovo prijateljstvo preživjelo sve jer su od tada u nekoliko navrata stavljale storyje na kojima je vidljivo da se druže.

Jennifer Aniston i Selena Gomez

Dua Lipa i Elton John

Iako pripadaju drugim generacijama, ova je pjevačka imena spojila poslovna saradnja. Udružili su se i nastao je remiks Eltonove kultne pjesme Cold Heart. Za Eltona je to puno više od remixa jer je u pjesmu prožet novi glas i melodija, a Lipa se činila kao sjajan vokal za oživljavanje starog hita.

Ne prestaju hvaliti jedno drugo, a Elton ističe da mu je pjevačica dala toliko ideja te da je puna ideja i kreativnosti. I Lipa uzvraća istom mjerom pa tvrdi da su totalno kliknuli otkad su se prvi put 'upoznali' online. Uz to dodaje da je Elton tako inspirativan umjetnik, a također ima najzločestiji smisao za humor što je savršena kombinacija.

Elton John i Dua Lipa

Courtney Cox i Ed Sheeran

Glumica Courtney Cox i slavni pjevač Ed Sheeran imaju ludu priču kako su se upoznali. Producent i producentova kći pozvali su ga na zabavu sljedeću koja se održala u Courtneyjevoj kući. Odazvao se i ostao tamo spavati jer je živio "prilično daleko".

Tako se Sheeran sprijateljio s glumicom i nekoliko mjeseci nakon kod nje je boravio – besplatno. Courtney mu je pomogla i u stvaranju jednog od njegovih singlova, a upravo se preko Eda Cox upoznala s Johnnyjem McDaidom, čovjekom s kojim je od 2014. do 2019. godine bila zaručena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije