Najzgodniji muškarac svijeta odabrao ljubav umjesto uspješne karijere

0
Radiosarajevo.ba
Najzgodniji muškarac svijeta odabrao ljubav umjesto uspješne karijere
Foto: Printscreen / Patrick Dempsey

Zahvaljujući svom iskrenom osmijehu, očima koje uvijek tako posebno sjaje, ali i nevjerojatnom šarmu, više od tri desetljeća Patrick Dempsey spada među najveće holivudske zavodnike. A nakon što je ove godine upravo ovaj 57-godišnjak proglašen najseksi muškarcem na svijetu, ne čudi to da je ponovno porastao interes za njegov ljubavni život.

Holivudski glumac Patrick Dempsey, poznat po ulozi u seriji "Uvod u anatomiju", doživio je izazove u braku nakon prvog neuspjelog braka. Dempsey je 24 godine u braku s frizerkom Jillian, s kojom ima troje djece. 2015. su objavili razvod, dijelom zbog Dempseyjeve posvećenosti karijeri u seriji koja ga je proslavila.

Glumac je donio odluku koja je iznenadila mnoge - napustio je seriju kako bi se posvetio porodici. Ta odluka je, prema njegovim riječima, bila ključna za spašavanje braka. Dempsey je javno isticao zahvalnost supruzi Jillian, koja mu je bila podrška i stabilnost nakon prvog razvoda.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Prvi brak Patricka Dempseya s menadžericom Rochelle Parker završio je razvodom nakon sedam godina, a bio je obilježen optužbama za zlostavljanje, koje su kasnije povučene. Dempsey se tada suočio s teškoćama, ali je kasnije pronašao sreću s Jillian, koja je postala njegova supruga i majka njihove djece, piše tportal.

U trenucima kada je karijera bila na vrhuncu, Dempsey se suočio s izazovima u privatnom životu, ali je odlučio staviti porodicu na prvo mjesto. Njegova otvorenost o tim izazovima i odluka da promijeni prioritete privukli su pažnju javnosti.

‘Nisam bio spreman izgubiti naš brak. Bio sam svjestan da nisam napravio sve što sam mogao. Oboje smo htjeli pokušati još jednom’, rekao je.

Sada je Patrick Dempsey ne samo uspješan glumac već i posvećeni suprug i otac koji ističe važnost kvalitetnog vremena s porodicom. Ovaj iskustvo pokazuje da, unatoč izazovima, pravilan pristup i posvećenost obitelji mogu donijeti dugoročnu sreću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije