Kim Kardashian nakon razvoda od Kanye Westa: "Uzor su mi bili moji roditelji, od njih sam sve učila"

0
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian nakon razvoda od Kanye Westa: "Uzor su mi bili moji roditelji, od njih sam sve učila"
Foto: Facebook / Kim Kardashian

Kim Kardashian kaže da joj je razvod mame Kris Jenner od njenog pokojnog oca, Roberta Kardashiana starijeg, pomogao da "preživi vlastiti razvod" od bivšeg supruga Kanyea Westa.

Ova 43-godišnja zvijezda reality showa The Kardashians podnijela je zahtjev za razvod od repera nakon sedam godina braka 2021. godine. Par inače ima i četvero djece: North (10), Sainta (7), Chicago (5) i Psalma (4).

Kraseći naslovnicu GQ-ovog godišnjeg izdanja ("Muškarac godine"), osnivačica Skimsa rekla je da su njeni roditelji bili zaslužni za to da se ona i njezina braća i sestre osjećaju "voljeno i saslušano" tokom razvoda, što je nju potaknulo da učini isto za svoju djecu.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

"Razmišljala sam o tome kako su se moji roditelji nosili s nama" rekla je, prenosi Page Six.

"Samo se sjećam da su bili otvoreni... U konačnici, ono što je važno je da se djeca osjećaju voljeno i saslušano. Želite biti osjetljivi jer su oni samo djeca, a razvod je težak bez obzira na dob", dodala je. Inače, Kardashiani su se razveli 1991. godine, nakon nevjere majke Kris. Tako je završio njihov 13-godišnji brak.

Kourtney Kardashian se povodom Noći vještica maskirala u svoju sestru Kim

Kourtney Kardashian se povodom Noći vještica maskirala u svoju sestru Kim

Tokom braka par je dobio četvero djece - Kourtney (44), Kim, Khloé (39) i Roberta Jr. (36).

"U redu je pokazati svoju ranjivu stranu, no nikad ne smijete naginjati na negativnu stranu - rekla je Kim. Nakon raspada vlastitog braka s Kanyeom, Kim je rekla da se okrenula terapiji kako bi uspjela prebroditi razlaz na najbolji način za svoju djecu.

"Imam terapeuta koji se bavi samo dječjom psihologijom i s kojim razgovaram kako bih dobila najbolje savjete o roditeljstvu", rekla je Kim Kardashian te istaknula kako se ponekad osjeća izazovno zbog roditeljstva. Doduše, naglasila je kako ima najbolju grupu prijatelja s kojom razgovara o svemu i naziva to "najboljom terapijom".

Jedna od njenih najboljih prijateljica, Allison Statter, otkrila je za strane medije koliko je Kim bilo teško proći kroz razvod, ujedno njezin treći, pred očima javnosti.

"Znam koliko se bojala to učiniti. Jer je duboko u sebi željela da njena porodica ostane na okupu. Bila sam vrlo ponosna na nju kako je ostala jaka", tvrdi Allison, dok je s druge strane Kimina sestra Khloé rekla da je Kimino samopouzdanje "značajno poraslo" otkako je ponovno slobodna.

"Ona sada zna kakvu moć ima u sebi, za razliku od prijašnje sebe koja je mislila da je moć u tuđim rukama", dodala je mama dvoje djece, prenosi Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije