Kim Kardashian: "Apsolutno bih odustala od reality karijere i postala advokatica"

0
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian: "Apsolutno bih odustala od reality karijere i postala advokatica"
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardashian rekla je da bi "apsolutno" odustala od svoje reality karijere da postane advokatica, i to na "puno radno vrijeme".

"Bila bih jednako sretna da sam advokatica s punim radnim vremenom", rekla je tokom panela na Timeovom "100" summitu koji slavi "stotinu najutjecajnijih ljudi ovog svijeta", kada je moderatorica Poppy Harlow upitala je li ikada razmišljala o tome da se udalji od kamera.

Veliki dio naših života je uvijek na TV-u, ali mislim da moji prijatelji i moja porodica znaju da stvarno cijenimo svoje privatno vrijeme - objasnila je Kim. Kardashian je dodala kako se nada da će borba protiv nepravde u zatvorskom sistemu u zemlji biti njen "najsmisleniji posao u životu".

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

"Uvijek se šalim sa svojom mamom, koja je moja menadžerica, i tvrdim da idem u penziju i postajem advokatica", rekla je Kardashian. Osnivačica Skimsa dodala je da bi voljela to raditi, "na kameri ili bez". Nadalje, Kardashian je ispričala da joj je put do advokatice otvorio oči za "toliko toga što treba učiniti".

"Situacija postaje porazna", rekla je i dodala da je prošle sedmice prvi put dovela svoju sestru Khloé u zatvor te istaknula da joj je to iskustvo "uistinu otvorilo oči", piše Page Six.

Fanovi zgroženi detaljem na fotografiji Kim Kardashian: "Grozno"

Fanovi zgroženi detaljem na fotografiji Kim Kardashian: "Grozno"

Kim je čak 20 sezona glumila u emisiji Keeping Up With The Kardashians, koja je debitovala 2007., a potpisala je i ugovor s Huluom za njihov novi reality show The Kardashians, koji je premijerno prikazan prošle godine. Tokom godina, Kimina karijera proširila se izvan područja reality TV-a kada je pokrenula svoju marku odjeće "Skims" i kozmetičku marku "SKIN BY KIM".

Potrošila je oko milion kako bi izgledala kao Kim Kardashian

Potrošila je oko milion kako bi izgledala kao Kim Kardashian

Zanimljivo, počela se zanimati za reformu zatvora 2017. kada je počela zagovarati Alice Marie Johnson koja je služila doživotnu kaznu u zatvoru od 1996. nakon što je prvi put osuđena za organizaciju krijumčarenja kokaina. Posvetila je svoje vrijeme oslobađanju Johnson te se čak susrela s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom po tom pitanju. Naime, Trump joj je 2018. ublažio kaznu i Johnson je puštena. Od tada se Kim zalagala za oslobađanje nekoliko drugih osuđenika, a 2019. je otkrila da je "studirala za advokaticu".

Inače, njen je otac Robert Kardashian bio advokat O.J. Simpsonu tokom suđenja devedesetih godina, prenosi Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije